Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Παροχή εξοπλισμού ασφαλείας από τον Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης 15 Απριλίου 2020 μέλη της διοίκησης του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και παρέδωσαν προστατευτικό εξοπλισμό (θώρακες στήθους).

Το υλικό παρέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου δρομέων Αλέξανδρος Πούλιος ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά. «Η προσφορά των θωράκων αποτελεί μια έκφραση ευχαριστίας στις υπηρεσίες τις οποίες σταθερά προσφέρει η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας στις δράσεις του συλλόγου μας. Με την κίνηση αυτή υπηρετούμε τους σκοπούς του συλλόγου οι οποίοι στοχεύουν στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και την αλληλεγγύη. Ευελπιστούμε να χρησιμεύσουν στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο δύσκολο έργο τους».

Παράλληλα ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Γερομιχαλός και ο Έφορος Μιχαήλ Γεωργιάδης παρέδωσαν αναμνηστικά εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στο Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης για την άψογη κάλυψη κατά τον αγώνα δρόμου «katerini Run 2020».

Ο Αστυνομικός διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την παροχή του υλικού και των αναμνηστικών και τόνισε πως «Η δράση του συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στον μαζικό αθλητισμό όσο και σε κοινωνικό – πολιτιστικό επίπεδο . Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας στο πλαίσιο αυτό αποτελεί αρωγό αυτών των δράσεων».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αστυνόμος Β΄ Δημήτριος Τσαουσίδης και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Βαρνάς.