Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

«Ξέρω τι έκανες…» Η Ιταλία θα προσλάβει 60.000 πολίτες για να «συνετίσουν» παραβάτες των μέτρων για τον κορονωϊό

Ένα ζοφερό μέλλον προβλέπεται για την ανθρωπότητα που πρόκειται να βιώσει εποχές στυγνής δικτατορίας, αυταρχισμού και καταπάτησης των προσωπικών ελευθεριών της.

Πάντα θα υπάρχει κάποια «βολική» αφορμή ώστε οι κυβερνήσεις και ισχυροί του κόσμου να αποκτήσουν το έρεισμα για απόλυτη κυριαρχία και τον έλεγχο στον ανθρώπινο πληθυσμό. 

Έτσι λοιπόν στην γειτονική μας Ιταλία, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσλάβει 60.000 πολίτες «κρατικούς βοηθούς» οι οποίοι θα επιβλέπουν και θα διαπιστώνουν αν τηρούνται από τους υπόλοιπους τα απαγορευτικά-περιοριστικά μέτρα για τον κορονωϊό, όπως αποστάσεις, μη χρήση μάσκας κ.α.

Η κυβέρνηση της Ιταλίας χαρακτηρίζει ως «εθελοντές» τους 60.000 «κρατικούς βοηθούς» και θα προσλάβει κυρίως άνεργους πολίτες. Αυτοί λοιπόν θα φοράνε ειδικό σήμα και θα υπενθυμίζουν «ευγενικά» στον κόσμο ότι χρειάζονται πολλές «θυσίες» ακόμη για να ξεπεραστεί το πρόβλημα του κορονωϊού.

Φανταστείτε λοιπόν 60.000 «κρατικούς βοηθούς» χωρίς καμία εμπειρία και χωρίς να είναι αστυνομικά όργανα να τριγυρνάνε ανάμεσα στον κόσμο και να τους λένε τι να κάνουν και τι να μην κάνουν. Και φυσικά θα ενημερώνουν τους "προϊσταμένους" τους για το τι είδαν...


Το διαβάσαμε σε πολλά ξένα μέσα όπως:

Όπως και σε πολλά άλλα..

* Φωτογραφία από Ella_87 από το Pixabay