Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Τα νέα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου και του Δία Δίου

Στην προσπάθειά της η Διοίκηση της ομάδας του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου να κρατήσει τον βασικό της κορμό...

ήλθε σε συμφωνία με τους αδελφούς Κόλα, τον Λάντι και τον Φερνάντο, που θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να αγωνίζονται στην ομάδα του.


Συνεχίζει στο Δία ο Στέλιος Νίκου, όχι ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Ο Δίας Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Στέλιο Νίκου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Στέλιος ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της περσινής πορείας του Δία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αγωνιζόμενος σε 22 παιχνίδια ως βασικός (με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας), ενώ επίσης ήταν και ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας μας πίσω από τον Ηλία Μανίκα. Υπενθυμίζεται, ότι ο 27χρονος στόπερ πριν από ένα μήνα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη τον Απρίλιο του 2019. Η διοίκηση του Δία Δίου εύχεται στο Στέλιο καλή και επιτυχημένη σεζόν με υγεία πάνω από όλα.


Ο Δίας Δίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Παπαστεργίου. Δυστυχώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του 32χρονου μέσου δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει το πρόγραμμα του Δία σε μία ακόμη χρονιά Γ’ Εθνικής, με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε κοινή συναινέσει τη ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.Όλοι στην οικογένεια του Δία Δίου ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δημήτρη για την πολύτιμη προσφορά του τα τελευταία δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

Η δήλωση του Δημήτρη Παπαστεργίου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου, τους προπονητές μου με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια, τη διοίκηση και προσωπικά τους Στέφανο Συρανίδη, Παναγιώτη Προβατίδη, Νίκο Κουτρουλό καθώς και όλους τους φροντιστές και τον κόσμο του Δίον. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της. Πέρασα υπέροχα αυτόν τον ενάμιση χρόνο που ήμουν μαζί σας».