Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις σε Δία Δίου και Εθνικό Ν. Κεραμιδίου


Συνεχίζει με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ο Νίκος Παππάς

Μετά από 3 χρόνια προσφοράς στην ομάδα ο αειθαλής ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και φέτος με την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, για να προσφέρει με την εμπειρία του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Συμφώνησε και έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας.


Ανανέωσε με τον Δία ο Παναγιώτης Καλουσίδης
Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Παναγιώτη Καλουσίδη και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο Παναγιώτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Δία για 4η διαδοχική σεζόν εξαργυρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Ο 33χρονος μέσος ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της περσινής πορείας του Δία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δίνοντας λύσεις με την μεγάλη του εμπειρία, ενώ φέτος θα αποτελέσει επίσης τον έναν εκ των δύο αρχηγών της ομάδας μας μαζί με τον Στέλιο Νίκου. Σύσσωμη η οικογένεια του Δία εύχεται στον Παναγιώτη καλή σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία.


Τέλος από το Δία και ο Δημήτρης Καλαμπάκας

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Καλαμπάκα. Ο πολύπειρος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους κρίνοντας πως δε θα μπορούσε να βοηθήσει τον Δία για μία ακόμη σεζόν στη Γ’ Εθνική και το Δ.Σ. έκανε δεκτό το αίτημά του. Και η ίδια η παρουσία του Δημήτρη στο δυναμικό της ομάδας μας τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μία μεγάλη τιμή για εμάς, με το πλούσιο βιογραφικό του, την αγωνιστική του αξία και το ήθος του να μιλούν από μόνα τους. Σύσσωμη η οικογένεια του Δία Δίου ευχαριστεί τον Δημήτρη Καλαμπάκα για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και κάθε καλό στη ζωή του.

Η δήλωση του Δημήτρη Καλαμπάκα: «Συγχαρητήρια σε όλους για τις δύο πετυχημένες χρονιές. Δυστυχώς εγώ φέτος δεν θα μπορέσω να σας βοηθήσω στο όμορφο ταξίδι της Γ’ Εθνικής, κυρίως για οικογενειακούς λόγους όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Στέφανο Συρανίδη και όλη την διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για τα δύο όμορφα αυτά χρόνια. Περάσαμε μαζί καλές και κακές στιγμές και κρατάω μονό τις καλές. Έκανα πολλούς φίλους στην ομάδα που είναι και το σπουδαιότερο στις μέρες μας. Τέλος, εύχομαι φέτος να ολοκληρωθεί η χρονιά με επιτυχία εκπληρώνοντας τον στόχο σας χωρίς τραυματισμούς».


Κάτοικος Δίου και την επόμενη σεζόν ο Ανέστης Παναγιωτίδης

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον επιθετικό της ομάδας Ανέστη Παναγιωτίδη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ανέστης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Δία για τρίτη διαδοχική σεζόν και άπαντες στο Δίον εκφράζουμε την αισιοδοξία ότι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με παρόμοιες εξαιρετικές εμφανίσεις και φέτος. Υπενθυμίζεται, ότι ο 27χρονος φορ ήταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας μας την περσινή χρονιά, αποτελώντας το «δυνατό χαρτί» της επιθετικής γραμμής, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Δία με έξι τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η οικογένεια του Δία Δίου εύχεται στον Ανέστη υγεία και καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες.