Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Ενισχύουν το δυναμικός τους Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και Δίας Δίου

O EΘNIKOΣ NEOY KEPAMIΔIOY ANAKOINΩNEI την απόκτηση του φέρελπις WINGER ποδοσφαιριστή ΚΩΣΤΑ TΣENIKΛH από την ομάδα της AE ΠONTIΩN. Ο ποδοσφαιριστής είναι επιθετικός, γεννήθηκε το 2001, είχε μια πετυχημένη χρονιά, με 9 γκολ στο ενεργητικό του. Αποτελεί ακόμη μια προσθήκη στους νεαρούς και ταλαντούχους που απέκτησες η ομάδα μας.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή χρονιά.

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Σοφιανίδη από την ΑΕ Περίστασης, με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή να αποτελεί χρονικά την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Χρήστος Σοφιανίδης είναι γεννημένος στις 8/6/2001 και αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά τόσο ως δεξιός οπισθοφύλακας όσο και ως εξτρέμ.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Ακαδημία Κατερίνης όπου και αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2015.
Τις σεζόν 2014-15 και 2015-16 συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Κατερίνης στα τουρνουά Κ14 και Κ16 της ΠΑΕ Ξάνθης, κερδίζοντας τις διακρίσεις του 1ου σκόρερ αλλά και του πολυτιμότερου παίκτη αντίστοιχα. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 φόρεσε τη φανέλα της Πίνδου Άνω Αγίου Ιωάννη πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά με απολογισμό 3 τέρματα και 18 ασίστ.
Από το 2017 μέχρι και σήμερα ανήκε στο δυναμικό της ΑΕ Περίστασης, ενώ ήταν επίσης μέλος της μεικτής Πιερίας από το 2015 έως το 2018.

Η δήλωση του Χρήστου Σοφιανίδη:


«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα της Περίστασης για όλα όσα μου πρόσφερε αυτά τα χρόνια και να της ευχηθώ καλή χρονιά. Επίσης ευχαριστώ τον κόουτς Παναγιώτη Παρασίδη και τη διοίκηση του Δία για την εμπιστοσύνη τους και για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να καταφέρω να τους δικαιώσω».

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Δία Δίου καλωσορίζει τον Χρήστο στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.