Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Δεν θα γίνει φέτος το Αlmiraman

To Αlmiraman ξεκίνησε από την αγάπη μας για το τρίαθλο και τους αθλητές και πάντα ως σκοπό έχουμε να υπηρετούμε και τα δύο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι μία γιορτή που την περιμένουμε κάθε χρόνο με μεγάλη ανυπομονησία για να ανταμώσουμε εσάς, τους φίλους μας,

Σε αυτή την γιορτή του τριάθλου, ανταλλάσσουμε χαμόγελα, δίνουμε τα χέρια, αγκαλιαζόμαστε και καθόμαστε γύρω από το ίδιο τραπέζι

Στο πέρασμα των χρόνων, πρωταγωνιστής συνεχίζει και παραμένει Η οικογένεια του τριάθλου!

  • ο τριαθλητης,
  • οι παρέες που έχουν χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια,
  • οι εθελοντές

Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ να δοκιμάσει τις αντοχές του σε έναν υπερβατικό αγώνα.

Στο διάστημα που πέρασε, από την απόφαση να αναβληθεί το Almiraman από το Μάιο για το Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι και σήμερα , η οργανωτική επιτροπή, η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Αθλητικου Πολιτιστικου Σωματείου ΤΡΙΑΣ, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του αγώνα με ασφάλεια και σύμφωνα με τα πρωτόκολλά και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα πλαίσια της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε.

Όλο αυτό το διάστημα, η ομάδα του ΤΡΙΑΣ βρισκόταν σε ΑΜΕΣΗ και ΔΙΑΡΚΗ επικοινωνία με τους εγγεγραμμένους και μη αθλητές, και τους εθελοντές .

Με γνώμονα και προτεραιότητα, την ασφάλεια ΟΛΩΝ, -αθλητών, εθελοντών, θεατών και συνεπακόλουθα των οικογενειών μας- και με σεβασμό προς την τοπική κοινωνία, Καλούμαστε να πάρουμε μια πολύ σημαντική και υπεύθυνη απόφαση, δύσκολη αλλά απόλυτα ρεαλιστική.

Ανακοινώνουμε την ακύρωση του 7ου almiraman 2020, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τις 8 και 9 Μαΐου του 2021, με το ίδιο μεράκι, την ίδια αγάπη και ακόμη περισσότερο πάθος για ΤΡΙΑΘΛΟ.

Είναι μια ώριμη απόφαση, απόλυτα εναρμονισμένη με τις αρχές που διέπουν όλα αυτά τα χρόνια τον ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, που μιλάει με τους μετέχοντες και τους κοιτάει στα μάτια, έναν προς έναν.

Η Οργανωτική επιτροπή θα έρθει σε ηλεκτρονική επικοινωνία με όλους τους αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, για τα επόμενα βήματα.
Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Να είμαστε όλοι καλά και να ανταμώσουμε υγιείς, με ακόμα μεγαλύτερη χαρά το Μάιο του 2021.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Καλή αντάμωση στις αγωνιστικές διαδρομές!!

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Α.Π.Σ ΤΡΙΑΣ
Ιορδάνης Παπαδόπουλος
www.almiraman.gr