Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Η Πιερία δεν αντέχει άλλο...

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται σήμερα από την επιβολή περιοριστικών μέτρων στην περιοχή μας για την αποφυγή μετάδοσης του ιού.

Στα ήδη υπάρχοντα μέτρα που είχαν ισχύ έως και σήμερα προστέθηκαν ακόμα 5 ημέρες, δηλαδή έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Κατερίνη και ο νομός ολόκληρος «νέκρωσε», με τις δραστηριότητες, οικονομικές-κοινωνικές κ.α να «παγώνουν» και τη ψυχολογία των πολιτών να παίρνει τον κατήφορο.

Αυτό το 20ημερο περιορισμών στην περιοχή μας, έρχεται μετά από μία «νεκρή» περίοδο για τον τουρισμό μας και την οικονομία που σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα έχουν γκριζάρει τον ουρανό της πόλης μας αλλά και όλου του νομού.

Η Πιερία όλο αυτό το διάστημα με όλους αυτούς τους περιορισμούς τα πήγε καλά, τόσο επιδημιολογικά όσο και σε θέμα εφαρμογής των μέτρων. Οι πολίτες ακολούθησαν στο σύνολο τους τις υποδείξεις των ειδικών και εφάρμοσαν τα μέτρα. Δεν υπάρχει λόγος τα περιοριστικά μέτρα να παραταθούν περισσότερο.


Η Πιερία έχει 4 βουλευτές, έχει και αυτοδιοικητικούς


Όλοι τους θα πρέπει να μεταφέρουν στην κυβέρνηση το μήνυμα ότι η περιοχή μας δεν αντέχει άλλο, ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, ότι η Πιερία θέλει να αναπνεύσει επιτέλους!

Η 30η Σεπτεμβρίου είναι κοντά, ας παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις ώστε να κοιτάμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία!


* Φωτογραφία από Alfonso Cerezo από το Pixabay