Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση του Μορφωτικού & Αθλητικού Συλλόγου ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ

Με την έναρξη της νέας χρονιάς 2020/21 στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Πρόεδρος και το συμβούλιο της ομάδας μας ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ ευχαριστεί όσους καλοθελητές και φίλους μας συνδράμουν, βοηθούν και συμπαρίστανται στην προσπάθειά μας.

Τους λίγους κακόβουλους και διαβολείς συκοφάντες τους γνωστοποιεί κατηγορηματικά ότι δε θα ανεχθεί τα "τιτιβίσματα" και τα πιπιλίσματά τους σε βάρος της λειτουργίας και πορείας της ομάδας μας, πρέπει να γνωρίζουν τέτοιες ενέργειες μας πικάρουν, μας κάνουν πιο αποφασιστικούς και θα τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και τελεσίδικα.

Ομόθυμα το προεδρείο δηλώνει ότι ο ιστορικός Σύλλογός μας δεν είναι προσωποπαγείς, ούτε φέουδο, ιδιοκτησία προσωπική κανενός και στηρίζει ανεπιφύλακτα τον εθελοντή και στυλοβάτη κοινά αποδεκτό Πρόεδρο του, ο οποίος αγαπάει αυτό που κάνει.

Σας καλούμε και πάλι όσο μπορείτε να είστε δίπλα μας. Η προσπάθειά μας, όλων μας, είναι ευγενική προσφορά για την ανάδειξη του όμορφου χωριού μας και νέων ταλαντούχων από την ευρύτερη Πιερία, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας και υποχρέωση στην σημαντική ιστορία του Συλλόγου μας. Ακόμη δίνουμε διέξοδο στη νεολαία μας και αξιοποιούμε και βοηθούμε κάθε έφηβο επ' ωφελεία του και της ομάδας μας. Όλα τα κάνουμε με μεράκι και ανιδιοτέλεια.

Σας ευχαριστούμε.

Μορφωτικός & Αθλητικός Σύλλογος ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ