Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Κάλεσμα σε δημιουργία από την Ένωση Συγγραφέων Πιερίας

Αγαπητά Μέλη, 
Μετά από πρόταση του Προέδρου της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας κ Άγγελου Αγγελίδη και τη σύμφωνη γνώμη των μελών του Δ.Σ...

αποδεχόμαστε το κάλεσμα του Μαέστρου και Μουσικοσυνθέτη κ Χαράλαμπου Ναβροζίδη για συνεργασία, γιορτάζοντας τα 200 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Έθνους.

Καλούμαστε να δημιουργήσουμε ποιητικά έργα σχετικά με τους Ήρωες του 1821 ή μικρά διηγήματα ή ακόμη και σχετικούς πίνακες ζωγραφικής για πράξεις ηρωισμού και ανδρείας. Ο αριθμός συνολικά των Έργων που μπορεί να επιμεληθεί μουσικά δεν πρέπει να ξεπερνάει τα είκοσι (20).

Κάθε Μέλος θα μπορεί να καταθέσει δυο (2) το πολύ Έργα.

Αν δεν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, τότε πιθανόν να συμμετέχουν και τα δυο Έργα του ίδιου δημιουργού.

Αν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή δημιουργίας, τότε θα συμμετέχει ένα μόνο Έργο από κάθε δημιουργό.

Αν τέλος υπάρξει απρόβλεπτα μεγάλη συμμετοχή και οίστρος δημιουργίας, τότε το ΔΣ θα ορίσει ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ με σκοπό να συμμετέχουν τα ποιοτικότερα Έργα.

Σε περίπτωση που θα υπάρξει επανάληψη στην εμφάνιση του ίδιου Ήρωα σε Έργα, από διαφορετικούς δημιουργούς, τότε θα έχουμε δυνατότητα για τελική επιλογή σε συνεννόηση με τον δημιουργό.

Ας έχουμε εξ αρχής στο μυαλό μας ότι αυτή η προσπάθεια δε θα έχει σαν σκοπό τον Διαγωνισμό των δημιουργών, αλλά κυρίως να συντελέσουμε ώστε να βγει ένα πλούσιο, καλό και ποιοτικό Πνευματικό και Καλλιτεχνικό Αποτέλεσμα που θα τιμήσει πραγματικά τους αξέχαστους Ήρωες του Ελληνικού Έθνους.


Τα Έργα θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά σε WORD και στα δυο e-mail: AGELOSAA@YAHOO.GR και eugeniakortsari@gmail.com

Προθεσμία Υποβολής Έργων : 22-12-2020

Με τιμή