Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ζητάει την ενίσχυση της με προσωπικό

Με επιστολή της προς τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας αιτείται την ενίσχυση της Δ.Α. Πιερίας κατά τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2021.

Η επιστολή της 'Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας:

Η 'Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας αιτούμαστε την ενίσχυση της Δ.Α. Πιερίας κατά τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2021. Η κομβική Θέση τον Νομού μας, η μεγάλη κινητικότητα ανθρώπων κατά τους θερινούς μήνες, ο αυτοκινητόδρομος με τους δύο σταθμούς διοδίων, η καταπολέμηση της εγκληματικότητας επιτάσσουν αποτελεσματική αστυνόμευση. Για να υπάρξει ικανοποιητική απόδοση, εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και επαρκής αστυνόμευση της εδαφικής αρμοδιότητας μας, είναι αναγκαία η ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό στις προσεχείς μεταθέσεις και η κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων που δημιουργήθηκαν μετά την αποστρατεία συναδέλφων μας. Αναφέρεται ότι στις τακτικές μεταθέσεις των ετών 2019 και 2020, δεν μετατέθηκε κανένας συνάδελφος στην Πιερία. 

Κύριε Αρχηγέ, για τους λόγους που αναφέρουμε παρακαλούμε όπως στο προσεχές συμβούλιο τακτικών μεταθέσεων να ενισχύσετε την Δ.Α. Πιερίας με ικανό αριθμό αστυνομικών.

----------------

Επιστολή της ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων)

Κύριε Αρχηγέ, με αφορμή την συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Κατώτερων/Α.Ε.Α και την κατάρτιση του σχετικού πίνακα αναφορικά με τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις έτους 2021, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας αιτείται την ενίσχυση της οικείας Διεύθυνσης Αστυνομίας με έμψυχο δυναμικό προκειμένου να καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις. Τονίζεται δε, ότι, τα έτη 2019 και 2020 η ανωτέρω Διεύθυνση Αστυνομίας δεν ενισχύθηκε με κανέναν αστυνομικό, που σε συνδυασμό με τις πολλαπλές αποστρατείες συναδέλφων μας επέφεραν πλείστα προβλήματα αστυνόμευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών και την προάσπιση της ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας.

Κύριε Αρχηγέ, παρακαλούμε όπως, το δίκαιο και εύλογο αίτημα της Πρωτοβάθμιας Οργάνωσης μας υιοθετεί πλήρως, κυρίως για τους λόγους που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο της.