Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες...

που ανταποκρίθηκαν με κάθε τρόπο στο κάλεσμά μας με μεγάλη προθυμία, είτε έδωσαν είτε δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα, καθώς επίσης και όσους ασχολήθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο στην προσπάθειά μας.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομάδα της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης που με τη δική τους αρωγή, συνεργασία, αγάπη και την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δίδοντας μεγαλύτερη αισιοδοξία στην επόμενη δράση μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά το Φαρμακείο της κ. Γεωγαντά Κατερίνας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας για την ευγενική προσφορά της σε μάσκες και αντισηπτικά υγρά καθώς επίσης και την κ. Τσακνάκη Ζωγράφα για την ευγενική προσφορά της σε παραδοσιακά εδέσματα. Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους εσάς που συντρέξατε στην προσπάθεια του συλλόγου, από το μετερίζι του ο καθένας. Ευχόμαστε να διακρίνεστε πάντα από παρόμοιες πράξεις βοήθειας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου