Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

"Κίνηση Πολιτών δήμου Παιονίας": Αίρουμε την εμπιστοσύνη μας στον δήμαρχο Παιονίας και στους δημοτικούς συμβούλους

Η "Κίνηση πολιτών δήμου Παιονίας" με επιστολής της αίρει την εμπιστοσύνη της στον δήμαρχο Παιονίας και στους δημοτικούς συμβούλους μετά τα όσα έγιναν σχετικά με την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στο αεροδρόμιο της Νέας Καβάλας όπως αναφέρει σε επιστολή της.

«Βλέπουμε καθημερινά να γιγαντώνεται το καμπ, καθημερινά έρχονται και αλλά κοντέινερ. Γίνονται έργα για την υδροδότηση τους και την αποχέτευση τους. Έργα εκατομμυρίων, και μας λένε ότι το καμπ θα είναι το πολύ για τρία χρόνια. Ούτε ο Μινχάουζεν δεν θα τα έγραφε αυτά. Την αίρουμε γιατί όλα τα παραπάνω αρχίζουν να μας δημιουργούν την ανησυχία ότι κάτι δεν είναι όπως θέλουν να μας το παρουσιάζουν» αναφέρει η "Κίνηση πολιτών δήμου Παιονίας", καταλήγοντας: «Ελπίζουμε να καταλάβετε πως ο χρόνος δεν τελειώνει, αλλά τελείωσε!!!»

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της "Κίνηση πολιτών δήμου Παιονίας", στην εφημερίδα "ΜΑΧΗΤΗΣ" του Κιλκίς εδώ: http://maxitis.gr/kinisi-politon-dimou-paionias-airoume-tin-empistosuni-mas-ston-dimarxo-kai-stous-sumvoulous-tou/

* φώτο αρχείου