Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Χιλιάδες πολίτες στην Κατερίνη τίμησαν την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 (ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κατερίνης για να τιμήσουν την σημερινή επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Το κάλεσμα της "Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης" βρήκε τεράστια ανταπόκριση στον κόσμο, που είτε με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους είτε αυθόρμητα πεζοί γιόρτασαν και τίμησαν την επέτειο.

Νέοι, παιδιά, οικογένειες, με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, κατέκλυσαν τους δρόμους και την πλατεία Ελευθερίας με σημαίες στα χέρια τους και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο της πατρίδας μας.

Η αυτοκινητοπομπή ήταν τόσο μεγάλη σε μέγεθος που από την κεντρική πλατεία της πόλης έφθανε μέχρι και την πλατεία Ηρώων, ενώ όλοι οι δρόμοι και τα στενά γύρω από την πλατεία Ελευθερίας ήταν γεμάτοι με αυτοκίνητα και μηχανές.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου και κατέθεσαν στεφάνια και έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και το Μακεδονία Ξακουστή.

➤ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ! Στην διάρκεια της ημέρας θα ανεβάσουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλά βίντεο από τους εορτασμούς στην πόλη μας!