Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Σε πιο σκληρή καραντίνα ο Δήμος Κατερίνης. Επιμένει η κυβέρνηση στο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ μοντέλο των περιορισμών και απαγορεύσεων

Τα πιο σκληρά και αυταρχικά μέτρα στον πλανήτη επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ στους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Μόνο με τριτοκοσμικές χώρες και δικτατορικά καθεστώτα μπορεί να συγκριθεί στον τομέα τουλάχιστον των περιορισμών και των απαγορεύσεων η πολιτική της κυβέρνησης.

Την ίδια ώρα, χώρες που δεν πήραν κανένα ή ελάχιστα μέτρα και σεβάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες του ανθρώπου, τα έχουν πάει καλύτερα από ότι εμείς.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, κλειδώνει τους ανθρώπους σπίτια τους, παίρνει τραγελαφικά μέτρα με πρόσχημα τα... γνωστά "προγνωστικά" μοντέλα, την αύξηση των «κρουσμάτων», ενώ συνεχίζει να παραμυθιάζει την κοινωνία με δηλώσεις του στυλ: «φτάνουμε στο τέλος, η άκρη του τούνελ είναι ορατή» και άλλες αρλούμπες που πλέον κανείς δεν πιστεύει.

Ο κόσμος δεν είναι κουρασμένος, αλλά οργισμένος από την ανικανότητα της κυβέρνησης της ΝΔ, που ένα χρόνο μετά και αφού κατά δήλωση της, έχει εμβολιαστεί σημαντικό μέρος του πληθυσμού, έχουν αυξηθεί οι ΜΕΘ και άλλες πολλές... «επιτυχίες», συνεχίζει και επιμένει στα ίδια αποτυχημένα μοντέλα των αυταρχικών περιορισμών και απαγορεύσεων.