Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Πατέρας φυλακίζεται γιατί... επιμένει να αποκαλεί την κόρη του... κορίτσι!

Δικαστήριο στον Καναδά αποφάσισε την φυλάκιση του Robert Hoogland επειδή αψηφεί δικαστικές αποφάσεις και συνεχίζει να αποκαλεί την κόρη του ως κορίτσι...

Ο Robert Hoogland είναι πατέρας ενός κοριτσιού 14 ετών με «θέματα φύλου» όπου το καναδικό ιατρικό σύστημα, το νομικό σύστημα και η μητέρα του παιδιού επιμένουν στην μετάβαση του με αλλαγή φύλου σε αγόρι με την «βοήθεια» ορμονικής παρέμβασης. Ο πατέρας αντέδρασε σε όλα αυτά και δίνει τον αγώνα του ώστε να σταματήσει το κράτος να χορηγεί ορμόνες στο παιδί του, και δεν συμμορφώνεται στην απόφαση του δικαστηρίου που του απαγορεύει να αποκαλεί την κόρη του... κορίτσι!

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι το 14χρονο κορίτσι μπορεί να αποφασίσει μόνο του για το φύλο του και δεν απαιτείται η συναίνεση του πατέρα. Όταν ο Robert Hoogland παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, ο δικαστής τον υποχρέωσε να καθίσει στην θέση που βάζουν τους εγκληματίες και τον αποκάλεσε ως "κατηγορούμενο". 

Ο Robert Hoogland παραδέχεται ότι η κόρη του όντως έχει προβλήματα, αλλά το δικαστήριο θεωρεί ότι για τα προβλήματα του παιδιού αιτία είναι η... "δυσφορία φύλου". Στο σχολείο που πήγαινε το παιδί, η διεύθυνση αποφάσισε να το στείλει σε "ειδικό σύμβουλο" που άρχισε να προπαγανδίζει στο παιδί την τρανσέξουαλ ιδεολογία με βίντεο και "συμβουλές", ενώ άλλαξε το όνομα του παιδιού σε αντρικό χωρίς να ενημερώσει τους γονείς! Στην «μεταμόρφωση» του παιδιού ενεπλάκη και "ψυχολόγος" με ειδικότητα σε θέματα ταυτότητας φύλου. Μάλιστα ο ψυχολόγος παρότρυνε το παιδί να πάρει τεστοστερόνη και το παρέπεμψε στην ενδοκρινολογική μονάδα του τοπικού νοσοκομείου. Στο νοσοκομείο το παιδί και η πρώην σύζυγος του υπέγραψαν ένα έντυπο συγκατάθεσης που ανέφερε ρητά ότι η «θεραπεία» ήταν πειραματική, πράγμα που σημαίνει ότι οι ενδοκρινολόγοι που συνιστούσαν τη θεραπεία δεν γνώριζαν τον μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στην υγεία του παιδιού. Μάλιστα, ορίστηκε και δικηγόρος (ακτιβίστρια ταυτότητας φύλου) για να «υπερασπιστεί» το δικαίωμα του παιδιού να κάνει το σώμα του να μοιάζει περισσότερο σε άντρα.

Ο πατέρας επιμένει ότι πρόκειται απλά για προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά κατά την εφηβεία και με την βοήθεια ενός ψυχολόγου όλα θα λυνόταν χωρίς ορμονοθεραπείες και εμπλοκή υπηρεσιών που σκοπό έχουν μόνο την αλλαγή φύλου του παιδιού του. «Τι είδους πατέρας θα ήμουν, αν μετά από 10 χρόνια το παιδί μου και αφού το σώμα του θα έχει καταστραφεί από τις ορμόνες, μετανιώσει και γυρίσει και μου πει γιατί δεν έκανες τίποτα;» λέει ο Hoogland συμπληρώνοντας: «Ίσως το να σώζεις παιδιά είναι ένα όνειρο… αλλά δεν το πιστεύω! Καθώς οδηγούσα, είδα παιδιά να περπατούν τα σκυλιά τους, είδα παιδιά να παίζουν μαζί και είδα μια γενιά που χρειάζεται τους γονείς τους περισσότερο από ποτέ! όλα τα σπίτια της οικογένειάς μου ... μέρη όπου μεγάλωσα ως παιδί. Θυμήθηκα πόσο αγάπησα τους γονείς μου και πόσο χρειαζόμουν την προστασία τους.»

Το καναδικό κράτος έκανε μια δραματικά λανθασμένη στροφή θεσμοθετώντας τρανσέξουαλ ιατρικές διαδικασίες για παιδιά, επιβάλλοντας στη συνέχεια δρακόντειους περιορισμούς στην ελεύθερη έκφραση για να κρύψει τον πλήρη τρόμο του τι κάνει σε μια γενιά παιδιών ενώ φαίνεται απρόθυμο να εξετάσει τις επιπτώσεις της απόφασης του.

Ο Robert Hoogland θα συνεχίσει να μάχεται για το δικαίωμα του να είναι γονιός, να αποκαλεί την κόρη του κορίτσι και να της συμπαραστέκεται όπως αρμόζει από έναν πατέρα με αγάπη για τα παιδιά του, όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγουν εναντίον του, ακόμα και αν χρειαστεί να παραμείνει φυλακισμένος...

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες: https://thepostmillennial.com/rob-hoogland-canada-prisoner-of-conscience

* Φωτογραφία από skalekar1992 από το Pixabay

➤ Δείτε βίντεο με δηλώσεις του πατέρα: