Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" επέστρεψε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις πολύ επιτυχημένες ραδιοφωνικές εκπομπές μας, η 1η διαδικτυακή εκπομπή της "ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" είναι γεγονός! 

Ξεκινάμε σήμερα μία σειρά διαδικτυακών εκπομπών και ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να αγαπηθεί και να στηριχθεί από όλες και όλους σας. Η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" είναι η «φωνή» της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Η «φωνή» της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" θα φθάνει σε όλες και όλους σας, τόσο μέσα από το κανάλι μας στο YouTube και μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Στην εκπομπή μας θα δίνουμε λόγο σε ανθρώπους που πιστεύουμε ότι έχουν κάτι σημαντικό να πουν, που έχουν άποψη και δεν φοβούνται να την καταθέσουν, ανθρώπους που δεν τους ακούτε συχνά στα ραδιόφωνα και δεν τους βλέπετε στις τηλεοράσεις. Εννοείται ότι η εκπομπή μας είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να μας μιλήσει και δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν. Εδώ θα λέμε μόνο αλήθειες!

------------

Μιχάλης Κανταρτζής: «Σήμερα στην πρώτη εκπομπή μας, επιλέξαμε να μιλήσουμε με έναν άνθρωπο που οι πιο πολλοί από εσάς γνωρίζετε, αρκετοί μπορεί να τον έχετε δει στον δρόμο, σε πάρκα, παντού τόσο μες την Κατερίνη, αλλά και όπου του ζητήθηκε ή χρειάστηκε να δώσει απλόχερα την βοήθεια του, την αγάπη του και την συμπόνοια του στα αδέσποτα ζώα.

Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που η ύπαρξη τους είναι συνώνυμη της προσφοράς και κυρίως της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τα αδέσποτα ζώα σε αυτά που έχουν την ανάγκη μας.

Γνωρίζουμε το έργο που έχει κάνει, γνωρίζουμε τις θυσίες που έχει κάνει, τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια και τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Και θέλουμε να μας τα πει και ο ίδιος, να τα μοιραστεί μαζί σας.

Δεν θα τον χαρακτήριζα απλά φιλόζωο, αλλά άνθρωπο με όλη την καλή σημασία που θα έπρεπε να πηγάζει από αυτή την μεγάλη λέξη. Γιατί ανθρωπιά σημαίνει αγάπη, συμπόνοια, βοήθεια, πίστη, ελπίδα και από αυτά ο σημερινός καλεσμένος μας έχει πάρα πολλά.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά να έχω δίπλα μου και στην πρώτη διαδικτυακή εκπομπή της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" τον πατέρα μου, τον κύριο Νικήτα Κανταρτζή, νυν αντιπρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ", παλιότερα πρόεδρο του σωματείου και για πάρα πολλά χρόνια τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα στα αδέσποτα ζώα της πόλης μας.»