Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Ήταν που θα τους απομακρύναμε...

Нови 7.400 гортекс униформи за припадниците на Армијата. „Во ситуација кога сами си ги решавате проблемите и сојузниците...

Δημοσιεύτηκε από Министерство за одбрана / Defence MKD στις Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Ένα από τα «επιχειρήματα» του ΣΥΡΙΖΑ για την "Συμφωνία των Πρεσπών", ήταν ότι έτσι θα απομακρύναμε τα Σκόπια από την επιρροή της Τουρκίας.

Έτσι λοιπόν πριν λίγες ημέρες η Τουρκία δώρισε 7.400 στολές και μπότες στον στρατό των Σκοπίων και η υπουργός αμύνης των Σκοπίων δήλωσε: «Σε μια κατάσταση όπου λύνεις τα προβλήματα σου και οι σύμμαχοι θα σε βοηθήσουν καλύτερα. Προμηθεύσαμε νέες στολές και μπότες για το Στρατό, η δημόσια προμήθεια δεύτερης στολής για κάθε μέλος ολοκληρώνεται, ολοκληρώνουμε την επίσημη στολή και παρέχουμε για πρώτη φορά αθλητικό εξοπλισμό για κάθε μέλος του Στρατού. Με τη δωρεά του γόρτεξ, από συμμαχική Τουρκία, που θα παραλάβει και κάθε αξιωματικός, υπαξιωματικός και στρατιώτης μπορούμε να πούμε ότι ο Μακεδονικός Στρατός είναι εξοπλισμένος με τον Στρατό. Ευχαριστώ τη Δημοκρατία της Τουρκίας για τη δωρεά!»

Προσέξτε στο κείμενο τα εξής: «Σύμμαχοι», «Συμμαχική Τουρκία», «Μακεδονικός Στρατός» και το πιο ξεκαρδιστικό από όλα... «Δημοκρατία της Τουρκίας»!