Τρίτη 6 Απριλίου 2021

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ από την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας συνεχίζει το πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια», εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Έπειτα από την επιτυχία που είχε το πρόγραμμα το φθινόπωρο που μας πέρασε, έχει προγραμματισθεί νέος κύκλος εκπαίδευσης για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Το Βιωματικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής απευθύνεται πλέον σε οικογένειες ( γονείς και παιδιά 6+ ετών), οι οποίες αγαπούν το ποδήλατο και το επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους στην πόλη. Σκοπός του προγράμματος είναι να γίνουν γνωστοί τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά οι βασικοί κανόνες οδικής ασφάλειας, αλλά και να δοθούν συμβουλές και τρόποι σωστού χειρισμού και οδήγησης του ποδηλάτου στο αστικό περιβάλλον.

Μέλη-εκπαιδευτές του συλλόγου και ενεργά μέλη του Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας θα εκπαιδεύουν κατόπιν ραντεβού κάθε Δευτέρα και Σάββατο από τις 6.00 το απόγευμα για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, οικογένειες που θα έχουν έγκαιρα δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 60-90 λεπτά, διεξάγεται μέσα στην πόλη και οι συμμετέχοντες συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Εγγραφή μέλους μπορεί να γίνει και την ημέρα του προγράμματος και κοστίζει 10 ευρώ (μόνο για τον ενήλικα συνοδό).

Στείλτε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο γονέων, τηλέφωνο, email) και αριθμό συμμετεχόντων (Ενήλικες-παιδιά) και δηλώστε επιθυμητή με τους παρακάτω τρόπους :


Μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής (κλικ εδώ)
Στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση podilatikiapodrasi@gmail.com
Με inbox μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
Στα τηλέφωνα 6932898237 και 6946685213
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ