Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Η Ουγγαρία ψηφίζει νόμους που προστατεύουν τα παιδιά!

Φθάσαμε στο σημείο να αναδεικνύουμε αυτονόητα πράγματα. Κανείς εκτός των γονιών και της οικογένειας δεν έχει το δικαίωμα να επηρεάζει την σεξουαλική ταυτότητα των παιδιών. Κανείς! 

Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση φέρνει μαθήματα "σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης" από το νηπιαγωγείο... και ακολουθεί και εφαρμόζει ότι «νέο» της προωθούν διάφορες ΜΚΟ, οργανώσεις και οι «φίλοι» μας οι Ευρωπαίοι.

Στην Ουγγαρία η κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν, μετά τους νόμους για την προστασία της οικογένειας και τα κίνητρα που έδωσε για την αύξηση των γεννήσεων, ψήφισε νόμο που προστατεύει τα ανήλικα παιδιά από όλο αυτόν τον καταιγισμό αλλοίωσης της σεξουαλικότητας τους από τα ΜΜΕ, διάφορες "οργανώσεις" κ.α. και τον τρόπο ζωής που θέλει να επιβάλει η νέα τάξη πραγμάτων.

Τι περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο: «Η πορνογραφία και το περιεχόμενο που εκφράζει την σεξουαλικότητα ή προωθεί την παρεκτροπή της ταυτότητας του φύλου, την αλλαγή φύλου και τη ομοφυλοφιλία δεν πρέπει να είναι προσβάσιμα στους κάτω των 18 ετών. Ο νόμος απαγορεύει την προβολή ή την προώθηση της ομοφυλοφιλίας και της αλλαγής φύλου σε ανηλίκους και είναι απαραίτητος για την προστασία των παιδιών στη σεξουαλική τους ανάπτυξη. Εταιρείες και οργανισμοί απαγορεύεται πλέον να προβάλλουν διαφημίσεις αλληλεγγύης προς τους ομοφυλόφιλους, εάν θεωρείται ότι στοχεύουν άτομα κάτω των 18 ετών. Ο νέος ουγγρικός νόμος ορίζει απλώς ότι μόνο οι γονείς μπορούν να αποφασίσουν για τη σεξουαλική εκπαίδευση των παιδιών τους.»

Επίσης δημιουργείται ηλεκτρονική βάση δεδομένων όπου οι γονείς θα μπορούν να βλέπουν στοιχεία παιδεραστών και άλλων που έχουν διαπράξει εγκλήματα ή κακοποιήσεις κατά των παιδιών, ενώ επεκτείνεται η απαγόρευση απασχόλησης των παιδεραστών στην υγεία ή την εκπαίδευση επεκτείνεται ώστε να συμπεριλάβει θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τον ελεύθερο χρόνο και περιλαμβάνουν επισκέψεις ανηλίκων, όπως παραλίες, λούνα παρκ, ζωολογικούς κήπους και αθλητικούς συλλόγους. Επίσης, οι παιδεραστές θα αποκλειστούν από κυβερνητικές ή πολιτικές ηγετικές θέσεις.

Αυτονόητα πράγματα για μία χώρα που σέβεται την οικογένεια, τα δικαιώματα των παιδιών και την ιστορία της.

* Φωτογραφία από Alemko Coksa από το Pixabay