Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Νέο διοικητικό συμβούλιο

Με την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και εφορευτικής επιτροπής, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021...

η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, το σώμα των μελών του σημαντικού πολιτιστικού φορέα της Πιερίας, πρωτίστως ενημερώθηκε από την απερχόμενη διοίκηση για τα πεπραγμένα της τελευταίας τριετίας. Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου, ενώ η ενημέρωση των μελών υλοποιήθηκε σε υπαίθριο χώρο.

Ο πρόεδρος της Εστίας, Γρηγόρης Μιτσοκάπας, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους στο απερχόμενο διοικητικό σχήμα, τα μέλη και τους συνεργάτες, αναφέρθηκε στις σημαντικότερες δράσεις της Ε.Π.Μ την τελευταία εξαετία, περιγράφοντας παράλληλα την σημερινή κατάσταση και τα δεδομένα. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους, καταλήγοντας: «Οι εποχές άλλαξαν και αυτό είναι μια γενική παραδοχή. Οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα επιβάλλονται όταν οι εποχές και οι συνθήκες εξελίσσονται. Δεν μπορεί να είναι ζωντανό κάτι όταν η συνταγή του παραμένει ίδια στο πέρασμα των χρόνων. Και οι όμορφες παρέες της τέχνης της Εστίας έχουν αυτήν την ικανότητα πάντα να μας εκπλήσσουν.»

Τα πεπραγμένα, τα δρώμενα και τις δραστηριότητες των τριών τελευταίων χρόνων, γνωστοποίησε η γενική γραμματέας της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, Κλειώ Δημάση, τα οικονομικά μεγέθη ο ταμίας Γεώργιος Αθανασίου, ενώ το πόρισμα της εξελεγκτικής επιτροπής ανέγνωσε ο Ανέστης Λαζαρίδης.

Την εκλογική διαδικασία συντόνισε για μια ακόμα φορά η έγκριτος δικηγόρος και νομική σύμβουλος της Ε.Π.Μ. Κατερίνης επί σειρά ετών, Μάγδα Κάλφα, με μέλη της γραμματείας, τις, Ειρήνη Βενετσάνου, Κυριακή Κωνσταντίνου και Δανάη Κέλο.

ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ

Για το διοικητικό συμβούλιο (με αλφαβητική σειρά)

Αϊνάλης Παντελής
Γραίκος Νικόλαος
Ζαρώτης Διονύσιος
Ηλιάδου Ιωάννα
Κηποπούλου Μερόπη
Παπαδοπούλου Παναγιώτα
Ραφαηλίδης Γεώργιος
Τσάρδας Νικόλαος
Τσιτζιλή Στέλλα

Για την εξελεγκτική επιτροπή

Λαζαρίδης Ανέστης
Μυρωτή Λεμονιά
Σαραντίδης Γεώργιος

Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης