Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ο σύλλογος Κόρες Πιερίων, οι Κατερινιώτισσες συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης για την τυφλοκώφωση

Ο Σύλλογος Κόρες Πιερίων , οι Κατερινιώτισσες σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης, τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, το σύλλογο προστασίας ατόμων με αυτισμό ν. Πιερίας...

το ΙΕΚ Λυδία, το κέντρο Συν-εργασία και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλοκωφών Ατόμων, Γονέων και φίλων «το Ηλιοτρόπιο», συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση που διοργανώνεται από την παγκόσμια οργάνωση για την τυφλοκώφωση Deafblind international.

Στη δράση μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιθυμεί. Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους, πλέκοντας τετράγωνα κομμάτια (20Χ20). Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Με κάθε πλεκτό κομμάτι που θα στείλετε, θα δημιουργήσουμε μια όμορφη οπτική σύνθεση που θα αναρτηθεί και θα κοσμήσει το πάρκο μας στις 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 11 το πρωί. Με αυτό τον τρόπο συμβολίζεται η συνύπαρξη και η συμμετοχή όλων των ανθρώπων μέσα από μία διασκεδαστική δραστηριότητα προς ένα κοινό σκοπό, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση προς την τυφλοκώφωση. Οι συμμετέχοντες θα συμπεριληφθούν σε ευχαριστήριο δελτίο τύπου.


Για τυχόν ερωτήματα και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε
Σύλλογος Κόρες Πιερίων, οι Κατερινιώτισσες
Ηφαίστου 5-7 , Κατερίνη, 60100
Τηλ. 6973317849 -Σταμούλη Χρύσα, 6947728572 -Παντελοπούλου Κική
Email : kateriniwtisses@gmail.com
Facebook: Σύλλογος Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες
Ελάτε μαζί μας να συμμετέχετε πλέκοντας, από το σπίτι, μένοντας ασφαλείς!!!