Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Έρχονται για να μας «ανανεώσουν»...

«Πρόσφυγες-μετανάστες», νεαροί άντρες όλοι τους, ούτε μία γυναίκα, ούτε μία μάνα, ούτε ένα παιδάκι ανάμεσα τους, πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στο Ορμένιο Έβρου.

Ίσως άκουσαν τις δηλώσεις της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ότι "η ενσωμάτωση τους βοηθά στην ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας"!

Σύμφωνα με το evros-news.gr οι νεαροί λαθρομετανάστες αφού μπήκαν παράνομα στην πατρίδα μας, περπάτησαν στο χωριό και κάθισαν σε ένα σημείο περιμένοντας την αστυνομία.

Η συνέχεια γνωστή... ΜΚΟ και οργανώσεις θα αναλάβουν να τους «τακτοποιήσουν» σε δομές και σπίτια μέσω διαφόρων προγραμμάτων στα οποία συμμετέχουν και αρκετοί Δήμοι της πατρίδας μας, όπως τα γνωστά "ΗΛΙΟΣ" και "ΕΣΤΙΑ". Φυσικά κανένας από αυτούς δεν θα επιστρέψει στην χώρα του, αφού εδώ θα μπορεί να «λιάζεται» ανέμελα, να παίρνει επιδόματα, σπίτια, δωρεάν φαγητό και υγειονομική περίθαλψη και θα συμβάλει σύμφωνα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πολλούς άλλους που έχουν τα ίδια μυαλά, στην ανανέωση του πληθυσμού μας!