Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης στην κολύμβηση με 2η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στο αγώνισμα 50 μ. πεταλούδα στην κατηγορία των 12 ετών

Μια ευχάριστη επίδοση ήρθε λίγο πριν την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα κολύμβησης για τις ηλικίες 9-10-11-12 ετών, αποδεικνύοντας ότι η Πιερική κολύμβηση μπορεί και θα έχει λαμπρό μέλλον.

Ο αθλητής του Αρχέλαου Κανδηλάρης Κωνσταντίνος με χρόνο 32.32 πραγματοποίησε την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία του στο αγώνισμα 50 μ. πεταλούδα.

Ο Κωνσταντίνος κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα 200 μ. ελεύθερο και 50 μ. πεταλούδα αντίστοιχα. Οι επιτυχίες του συλλόγου συνεχίζονται με τους Λάιο Βαγγέλη και Λάιο Γιώργο να κατακτούν από 2 αργυρά μετάλλια στα 50 μ. και 100 μ. πρόσθιο ο καθένας στην κατηγορία του.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου σημειώνοντας προσωπικά ρεκόρ στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Οι προπονητές του συλλόγου Διαμαντίδης Γιώργος και Μαυροειδής Μιλτιάδης δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από την διοίκηση του συλλόγου και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την πολύχρονη και απαιτητική προσπάθεια που κάνουν για την επίτευξη μεγαλύτερων επιτυχιών στο μέλλον.