Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Μόνο αν είσαι εμβολιασμένος τρως στα εστιατόρια του ΙΚΕΑ. Μεγάλη στεναχώρια...

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε. Καταστήματα, επιχειρήσεις, οποιοσδήποτε προωθεί τον διαχωρισμό, τον υγειονομικό ρατσισμό και τον αποκλεισμό των ανθρώπων δεν έχουν θέση στην καρδιά μας. 








"Αν κάποιος δεν μας θέλει μία, εμείς δεν τον θέλουμε χίλιες φορές".

Δόξα τον Θεό, επιλογές υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Οπότε η απόφαση του ΙΚΕΑ δεν μας κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Ίσα ίσα, μας δίνεται η δυνατότητα να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα, λάθος επιλογές στο παρελθόν και να κάνουμε και εμείς την αυτοκριτική μας. Μία αυτοκριτική που μας οδηγεί στο να στηρίξουμε αξιόλογες «μικρές» ελληνικές επιχειρήσεις που σέβονται τον άνθρωπο και τις επιλογές του.


➤ Τι αναφέρει το ΙΚΕΑ λοιπόν: 

Μέτρα Λειτουργίας Εστιατορίων ΙΚΕΑ

Η είσοδος στα Εστιατόρια ΙΚΕΑ ισχύει αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.

Οι πελάτες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης* σε τυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή. Απαιτείται ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

*Πιστοποιητικό νόσησης: Έκδοση τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και με ισχύ που διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self-test έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευσή τους που εκδίδεται με μέριμνα των γονέων.

Μη εμβολιασμένοι ακόμη και με αρνητικό PCR ή rapid test δεν εισέρχονται στο εστιατόριο.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τον χρόνο αναμονής στο service line. Η μάσκα θα αφαιρείται μόνο στο τραπέζι.

Επιτρέπονται μέχρι δέκα (10) άτομα ανά τραπέζι.

* Φωτογραφία από mastrminda από το Pixabay