Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ψήφισαν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και την απόλυση όσων δεν «συμμορφωθούν»...

Πέρασε όπως ήταν αναμενόμενο η τροπολογία της κυβέρνησης για την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού σε εργαζομένους σε δομές υγείας.

Κατά της τροπολογίας ψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός του ΚΙΝΑΛ που συντάχθηκε μαζί με την ΝΔ.

Στους υγειονομικούς υπαλλήλους και προσωπικό των δομών υγείας που υποχρεώνονται να εμβολιαστούν αλλιώς θα χάσουν την εργασία τους και θα πεταχτούν στον δρόμο, προστίθενται και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, ενώ αυτοί που θα αντικαταστήσουν όσους δεν εμβολιαστούν επεκτείνεται η διάρκεια της σύμβασης τους, άλλους τρεις μήνες και σύνολο έξη.

Θα βρεθούν Έλληνες και Ελληνίδες που θα πάρουν τις δουλειές όσων συμπατριωτών τους αρνηθούν να εμβολιαστούν; Θα βρεθούν!

Η κυβέρνηση δεν σταματάει εδώ όμως: Σύμφωνα με νέα ρύθμιση στην τροπολογία που ψηφίστηκε, ο υπουργός Υγείας εξουσιοδοτείται όχι μόνο για την εξειδίκευση μέτρων αλλά και για την επέκταση των κατηγοριών στις οποίες δύναται να επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολισμός.

Δηλαδή ο Υπουργός Υγείας μπορεί να βγει αύριο το πρωί και πει ότι υποχρεώνονται να εμβολιαστούν π.χ. οι εκπαιδευτικοί, οι αστυνομικοί, οι στρατιωτικοί, όποιους θέλει αυτός να υποχρεώσει και όποτε θέλει!

Η ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα ατομικά δικαιώματα του καθενός μας, το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής, εξαρτώνται πλέον από την υπογραφή κάποιου Υπουργού Υγείας...