Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Μπράβο στην Λαϊκή Συσπείρωση...

Τον μη αποκλεισμό των ανεμβολίαστων σε περίπτωση που γίνουν δια ζώσης (με φυσική παρουσία) συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης ζήτησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νίκος Τσουπέης.

Την πιθανότητα να γίνουν δια ζώσης συνεδριάσεις στα επόμενα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης, αναφέρει ΚΥΑ που παρουσίασε στην σημερινή με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση ο πρόεδρος του δ.σ. κ. Τερζόπουλος.

Η ΚΥΑ όμως αναφέρει ότι δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις δια ζώσης συνεδριάσεις θα έχουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει από τον κορονωιό. Ο κ. Τερζόπουλος δήλωσε ότι θα εξεταστεί αυτή η περίπτωση και αν τελικά γίνει θα πρέπει οι δημοτικοί σύμβουλοι να παρουσιάσουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους.

Στην παρέμβαση του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νίκος Τσουπέης, δήλωσε ότι είναι υπέρ του να γίνονται δια ζώσης συνεδριάσεις του δ.σ. (κάτι που η Λ.Σ. ζητάει εδώ και πολύ καιρό), αλλά σε αυτές θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι εμβολιασμένοι ή μη, φυσικά τηρώντας όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επίσης ο κ. Τσουπέης ζήτησε να υπάρχουν δωρεάν ράπιντ τεστ για όλους και να μην επιβαρύνονται το κόστος οι πολίτες.