Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Ηχηρό μήνυμα του ελληνικού λαού στην κυβέρνηση – Όχι στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών - Δυσανάλογη ρίψη χημικών από την αστυνομία στους διαδηλωτές στην Αθήνα

Πολυπληθείς συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών. Στην Θεσσαλονίκη μάλιστα η συγκέντρωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε μέγεθος και πάθος.

Οικογένειες με μικρά παιδιά, νέοι άνθρωποι, υγειονομικοί υπάλληλοι όλοι με μία φωνή απαίτησαν σεβασμό στα δικαιώματα τους, ελευθερία και το δικαίωμα να αποφασίζουν οι ίδιοι για την ζωή τους. Πολλοί πολίτες που είναι στις συγκεντρώσεις, δηλώνουν ότι δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας και των αυταρχικών μέτρων της αναστολής εργασίας που στην ουσία σημαίνει απόλυση. 

* Επεισόδια στο Σύνταγμα. Μεγάλη ρίψη χημικών από την αστυνομία αδιακρίτως σε μεγάλους και παιδιά με αφορμή κάποιες φωτοβολίδες που έριξαν άγνωστοι στους αστυνομικούς. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η στάση της αστυνομίας.

* Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις συγκεντρώσεις μπορείτε να δείτε στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter, κ.α.) και φυσικά όχι στα τηλεοπτικά κανάλια…

* Φωτογραφία από Justin Martin από το Pixabay