Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - Επιτυχίες του τμήματος ενόργανης γυμναστικής - Ανάγκη επέκτασης των εγκαταστάσεων της γυμναστικής

Το Σάββατο 25/9/2021 έγιναν οι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) Β’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ στην Θεσσαλονίκη.

Στον αγώνα συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας σε αυτήν την κατηγορία 2 κορίτσια. Η Βάλβη Ερμιόνη η οποία κατάφερε να πάρει την 3 θέση και χάλκινο μετάλλιο στις ασκήσεις Εδάφους και στην Δοκό ισορροπίας και η Σωτηρίου Λαμπριανή η οποία κατετάγη 5η θέση στο Άλμα, 6η θέση στις ασκήσεις Εδάφους και 6η θέση στη Δοκό ισορροπίας. 



Πρόεδρος ΓΑΣ Αρχέλαου Κατερίνης (Αλκίνοος Τασόπουλος) και Δ.Σ. : 

«Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας από τους προπονητές τους Παρθενίδη Φώτιο, Καλπακίδη Βασίλειο, Γκεουσόγλου Φανή και Τρικαλιώτη Χριστίνα. Ευχόμαστε να έχουν την δύναμη και την υπομονή να συνεχίσουν την δύσκολη αυτή προσπάθεια και να καταφέρουν ακόμη πιο σημαντικά πράγματα για τις ίδιες, τις οικογένειές τους αλλά και για την πόλη μας. Μπράβο κορίτσια!Σας ευχαριστούμε!»


➤ Μικρός ο χώρος για το τμήμα ενόργανης γυμναστικής


200 παιδιά περιλαμβάνει το τμήμα ενόργανης γυμναστικής του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης. Η άρτια και επαγγελματική δουλειά, μαζί με το «βαρύ» ιστορικό όνομα του Αρχέλαου Κατερίνης, προσελκύουν διαρκώς περισσότερα παιδιά στην γυμναστική, αλλά οι ήδη νέες εγκαταστάσεις ασφυκτιούν με συνέπεια περισσότερα από 60 παιδιά να βρίσκονται σε λίστα αναμονής για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις. Ο χώρος του τμήματος ενόργανης γυμναστικής χρειάζεται επέκταση για να μπορέσουν όλα τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα εκγύμνασης. Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης ευελπιστεί ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο, θα δοθεί σύντομα μία λύση που θα επιτρέψει σε όλα τα παιδιά της πόλης μας να γνωρίσουν από κοντά τον υπέροχο κόσμο της γυμναστικής και του αθλητισμού.