Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Μία ημέρα με ήλιο είχαμε να ζεσταθεί το ηλιακό, αλλά ο "σωλήνας" της ΔΕΥΑΚ είχε άλλη γνώμη...

Επανέρχεται σταδιακά μαζί με... πέτρες και χώμα το νερό στα σπίτια μας, αλλά δυστυχώς η ζημιά έγινε!

Από νωρίς το πρωί λόγω βλάβης η Κατερίνη έμεινε χωρίς νερό. Εκτός από τα συνηθισμένα προβλήματα που προκαλεί μία διακοπή νερού σε σπίτια και καταστήματα, το μεγαλύτερο πρόβλημα για την σημερινή μέρα ήταν το εξής:

Μετά από πόσες ημέρες -ούτε θυμόμαστε πότε έβγαλε ήλιο ξανά- περιμέναμε πως και πως μία ημέρα με ήλιο, όχι μόνο για να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας και να στεγνώσουν τα ρούχα μας από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις, αλλά και για να κάνουμε ένα μπάνιο με ζεστό νερό από το ηλιακό. Δεν έχουν όλα τα σπίτια θερμοσίφωνα ή άλλους τρόπους να ζεσταίνουν το νερό. Και αυτή η μέρα ήταν η σημερινή. Ηλιόλουστη με ζεστό και θαυματουργό ήλιο! Έλα ντε που ο "σωλήνας" της ΔΕΥΑΚ είχε άλλη γνώμη. Μας άφησε όλη την ημέρα χωρίς νερό και κατά συνέπεια, χωρίς μπάνιο! Και δυστυχώς από σήμερα το βράδυ επιστρέφει η κακοκαιρία με πολύ νερό, όχι όμως για να κάνουμε μπάνιο.

Οι επιλογές μας, να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό και να καταλήξουμε στο νοσοκομείο ή να ζεστάνουμε στο ηλεκτρικό μάτι κατσαρόλες νερό και να μας τα πάρει η ΔΕΗ.

Την κατάρα μας να έχεις "σωλήνα" της ΔΕΥΑΚ, που μας άφησες άπλυτους!!!

* Φωτογραφία από mohamed Hassan από το Pixabay