Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ - ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

207.000 ευρώ τελικά κ. Κουκοδήμο το πρόστιμο για τους ναυαγοσώστες, βεβαιωμένο στην εφορία. Στο συμβούλιο στις 15 Νοεμβρίου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απάντησε σε σχετικό μου ερώτημα, μεταφέροντάς μας ότι προφανώς του είπατε. Μας είπε δηλαδή:

"Να μην ανησυχούμε, διότι θα υπάρξει απαλοιφή του συνόλου του ποσού, με τροπολογία που θα κατατεθεί στις 19 Νοεμβρίου στο νομοσχέδιο του εθελοντισμού, μετά από επικοινωνία με τον κ. Βορίδη".

Ποιός έλεγε ψέματα τότε ενώπιον το δημοτικού συμβουλίου, εσείς κ. Μπεϊνά ή ο κ. Κουκοδήμος;

Προφανώς έτσι σας είπε ο κ. Κουκοδήμος και αυτό μας μεταφέρετε. Τώρα τι έχετε να απολογηθείτε για τα ψέματα που υιοθετήσετε κ. μεταφέρατε;

Όπως και να έχει, ξανά λέω η ζημιά έγινε. Μόνο αισθήματα θλίψης και αγανάκτησης γεννούν σε όλους μας, συμπεριφορές τέτοιες που επανειλημμένα έχουμε ζήσει. Κυρίως όμως όταν τέτοια οικονομικά βάρη προστίθενται στον δήμο μας από την κακοδιαχείριση είτε αντιδημάρχων είτε του ίδιου του κ. Κουκοδήμου συν την μεγάλη δυσφήμιση του δήμου μας πανελληνίως.

Αυτός που πληρώνει τελικά την ανικανότητα είναι ο δημότης Κατερίνης.

Για του λόγου το αληθές ακολουθεί βίντεο με την τοποθέτηση-παραπληροφόρησή του αντιδημάρχου στο συμβούλιο και το έγγραφο της εισήγησης στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τα πρόστιμα που φέρατε άρον άρον προπαραμονή Χριστουγέννων, για να μπορέσει ο δήμος να πάρει φορολογική ενημερότητα για να μπορεί να εισπράττει.

Τσιαμπέρας Νικόλαος
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης