Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Δεν έχουν τον Θεό τους οι απατεώνες με τις τηλεφωνικές απάτες...

Τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Κατερίνη, που έχει πεθάνει η κόρη της, και της είπαν ότι έχει σπάσει το πόδι της!!!

Απίστευτο θράσος από απατεώνες που τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένη για να τις πουν ότι η κόρη της έχει σπάσει το πόδι της και είναι στο νοσοκομείο. Δεν γνώριζαν όμως ότι η κόρη της ηλικιωμένης είχε πεθάνει πριν από χρόνια. Όταν η ηλικιωμένη τους είπε ότι η κόρη της είχε πεθάνει, άλλαξαν αμέσως το «σενάριο» και η γυναίκα που ήταν στην άλλη γραμμή είπε ότι έκανε λάθος και εννοούσε την... νύφη της ηλικιωμένης!

Για να το κάνει πιο αληθοφανές η γυναίκα είπε στην ηλικιωμένη ότι θα της μιλήσει και ο "γιατρός". Στο τηλέφωνο μίλησε κάποιος "Δημήτριος" που είπε ότι είναι γιατρός για να «επιβεβαιώσει» το ατύχημα της νύφης της ηλικιωμένης. Το «δυστύχημα» για τους απατεώνες ήταν ότι κοντά στην ηλικιωμένη ήταν η... νύφη της. Έτσι η συμπολίτισσα μας τους έκλεισε το τηλέφωνο.

Πριν από καιρό, πάλι απατεώνες είχαν τηλεφωνήσει σε μία άλλη ηλικιωμένη κυρία στην Κατερίνη και πάλι με το πρόσχημα του ατυχήματος επιχείρησαν να την παραπλανήσουν, αλλά χωρίς ευτυχώς να τους πιστέψει η ηλικιωμένη γυναίκα.