Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Μέσα στα νερά κάνουν προπόνηση στο βοηθητικό κλειστό γήπεδο του Β΄ ΔΑΚ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεπίτρεπτο με μιάμιση μέρα βροχής, το βοηθητικό κλειστό γήπεδο του Β΄ ΔΑΚ να γεμίζει με νερά!

Πολλά νερά και στην κεντρική είσοδο του Β΄ ΔΑΚ, που δημιουργούν προβλήματα στην πρόσβαση των μικρών παιδιών. Και όλα αυτά με μιάμιση μέρα βροχής περίπου...

Στο μισό γήπεδο κάνουν προπόνηση σήμερα μικρά παιδιά, αφού στάζει νερά από την οροφή του βοηθητικού κλειστού γηπέδου. Αναγκάζονται οι προπονητές να βάζουν χαρτόκουτες και πανιά για να μην πάνε τα παιδιά στα σημεία που έχουν νερά! Επικίνδυνες καταστάσεις για την σωματική ακεραιότητα μικρών αθλητών, αφού υπάρχουν σημεία που λιμνάζουν νερά! Προσπάθησαν να σκουπίσουν τα νερά γονείς και αθλητές, αλλά τα νερά είναι πάρα πολλά και το γήπεδο γλιστράει επικίνδυνα! Οι γονείς ήταν αγανακτισμένοι και μάλιστα μία μητέρα ήταν τόσο έξω φρενών που ήθελε να πάει στο Δημαρχείο να διαμαρτυρηθεί!

Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό! Όποτε βρέχει και αναλόγως την ένταση της βροχής, το γήπεδο γεμίζει νερά. Αν δεν είναι πολλά, με λίγες πετσέτες σκουπίζεται και γίνεται κανονικά η προπόνηση. Αν όμως βρέχει αρκετά τότε υπάρχει θέμα!

Τα νερά στάζουν από την οροφή που χρειάζεται απαραιτήτως να μονωθεί. Βέβαια τα νερά δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα. Καθαριότητα δεν γίνεται, σύρματα εξέχουν πίσω από τις εστίες, σπασμένα σώματα καλοριφέρ (θέρμανση δεν υπάρχει), είναι μερικά από τα προβλήματα του βοηθητικού κλειστού γηπέδου.

Γιατί δεν κάνει κάτι ο Δήμος και ο ΟΠΠΑΠ; Θα πρέπει να συμβεί κάποιο ατύχημα πρώτα (μακάρι να μην συμβεί ποτέ, τα παιδιά μας είναι αυτά που αθλούνται εκεί μέσα), και μετά να διορθωθούν τα προβλήματα;

➤ Δείτε σημερινές φωτογραφίες 10/1/2022 :
















➤ Πολλά νερά όμως και στην κεντρική είσοδο του Β΄ ΔΑΚ:






* Σύνδεσμος βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=iYkB84rdBfU