Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Φίλιππος Βέροιας - Αρχέλαος Κατερίνης 25-17

Πρώτος επίσημος αγώνας μετά από σχεδόν δύο χρόνια για την ομάδα παίδων του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ. 

Ο κορονοϊός και κυρίως τα μέτρα και οι απαγορεύσεις, είχαν βάλει φρένο σε προπονήσεις και αγώνες, με αποτέλεσμα οι παραστάσεις και οι εμπειρίες των νέων αθλητών στο αγωνιστικό τουλάχιστον κομμάτι να είναι από ανύπαρκτες έως λιγοστές.

Έτσι σήμερα 6/2/2022 η ταλαντούχα ομάδα των παίδων του Αρχέλαου Κατερίνης έδωσε τον πρώτο επίσημο αγώνα της μετά από σχεδόν δύο χρόνια αγωνιστικής ξηρασίας. Τα πήγαν πάρα πολύ καλά και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Μπορεί να έχασαν από την ομολογουμένως πιο έτοιμη ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, αλλά οι νεαροί αθλητές του Αρχέλαου έδειξαν ότι έχουν αυτό που χρειάζεται να πάνε ακόμα καλύτερα. Το ζητούμενο από τον σημερινό αγώνα δεν ήταν η νίκη, αλλά η αποκόμιση εμπειριών και η αποτύπωση στο γήπεδο όσων έχουν διδαχτεί από το έμπειρο προπονητικό επιτελείο του Αρχέλαου. Αυτό πιστεύουμε ως ένα βαθμό επιτεύχθηκε και αγώνα με αγώνα, η εικόνα που θα μας παρουσιάζουν οι παίκτες του Αρχέλαου θα είναι όλο και καλύτερη. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά, επιμονή, προπονήσεις και φυσικά αγώνες.

➤ Αργότερα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" μπορείτε να δείτε σε βίντεο ολόκληρο τον αγώνα που έδωσε η ομάδα παίδων του Αρχέλαου Κατερίνης στην Βέροια με αντίπαλο τον Φίλιππο.