Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Μάζεψαν εμπειρίες οι "μικροί" του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ

Αρχέλαος Κατερίνης - Φίλιππος Βέροιας σήμερα το πρωί στο Β΄ ΔΑΚ για το πρωτάθλημα παμπαίδων στο χάντμπολ (χειροσφαίριση).

Πρώτος επίσημος αγώνας μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό για τους "μικρούς" του Αρχέλαου Κατερίνης, απέναντι σε μία πιο έτοιμη ομάδα όπως αυτή του Φίλιππου Βέροιας. Η απουσία αγώνων φάνηκε ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται και να είναι εμπειρότεροι και πιο έτοιμοι από αυτούς του Αρχέλαου Κατερίνης, κερδίζοντας χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα τον σημερινό αγώνα.

Μαζεύουν εμπειρίες οι πιτσιρικάδες του Αρχέλαου, απέναντι σε δυνατότερες ομάδες στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΚΔ Μακεδονίας και αυτό είναι το ζητούμενο από αυτούς τους αγώνες για την ομάδα της πόλης μας.

Ο αγώνας ήταν όπως έπρεπε να είναι. Αθλητικός, με έμφαση στο "Ευ Αγωνίζεσθαι" και αποτύπωση στο παρκέ όλων αυτών που οι μικροί αθλητές έχουν διδαχτεί στις προπονήσεις τους. Στο τέλος του αγώνα τα συγχαρητήρια εκατέρωθεν έδιναν και έπαιρναν και οι αθλητές των δύο ομάδων έδωσαν ραντεβού στην Βέροια για τον επόμενο μεταξύ τους αγώνα.

Η ομάδα του Φίλιππου Βέροιας


Η ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης

















Η ομάδα παίδων του Αρχέλαου 



* Αργότερα μπορείτε να δείτε σε βίντεο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ολόκληρο τον αγώνα.