Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Θα φτιάχναμε μια ακόμη Ελλάδα...

Γάλλος γερουσιαστής (Alain Houpert) και Γάλλος καθηγητής στο Ανώτατο Συμβούλιο Παιδείας (Rene Chiche) καταγγέλλουν ότι με τα χρήματα (1-1,6 δις ευρώ) που δίδονται σε ένα μήνα για τεστ covid, θα μπορούσαν να χτιστούν 19 νοσοκομεία 40.000 m2 σε έναν μόνο μήνα στην Γαλλία!

Και καθόμαστε και αναρωτιόμαστε τώρα εμείς, πόσα εκατομμύρια τον μήνα πληρώνουμε σε τεστ στα φαρμακεία και στα ιδιωτικά κέντρα, σελφ-ράπιντ-pcr, πόσα εκατομμύρια πληρώνουμε σε μάσκες, αντισηπτικά, θερμόμετρα, οξύμετρα κ.α.; Πόσα χρήματα έδωσε το κράτος για "έξυπνες" εφαρμογές σε κινητά και υπολογιστές για να μας σκανάρουν και να μας "πιστοποιούν"; Πόσα χρήματα έδωσε και δίνει το κράτος σε ΜΜΕ (τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα, ίντερνετ) για να προωθήσουν τα εμβόλια, τα μέτρα, τα lockdowns, και κάθε λογής περιορισμούς; Πόσα χρήματα δόθηκαν σε ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης (security) για να μας ελέγχουν στα Πανεπιστήμια, στα δικαστήρια και σε άλλες υπηρεσίες; Πόσα χρήματα έδωσε και δίνει το κράτος στις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες (από τους φόρους μας και όχι δωρεάν όπως λένε...), για αυτά τα αναποτελεσματικά εμβόλια; Και παρά το γεγονός ότι σπαταλήθηκαν εκατομμύρια, δισεκατομμύρια χρήματα του ελληνικού λαού, το αποτέλεσμα είναι να θρηνούμε χιλιάδες νεκρούς Έλληνες και Ελληνίδες!!

  • Πόσα νοσοκομεία θα μπορούσαν να χτιστούν με αυτά τα χρήματα;
  • Πόσες νέες ΜΕΘ θα είχαμε;
  • Πόσους νέους γιατρούς και νοσηλευτές θα είχαμε;
  • Πόσα νέα ιατρικά μηχανήματα θα είχαμε;
  • Πόσα νέα ασθενοφόρα θα είχαμε;
  • Πόσα αποτελεσματικά φάρμακα θα μπορούσαμε να έχουμε;
  • Πόσες επιστημονικές έρευνες και θεραπείες θα μπορούσαμε να χρηματοδοτήσουμε;

➤ Με λίγα λόγια θα μπορούσαμε να «χτίσουμε» μια ακόμη Ελλάδα...


* Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε μαζί μας. Αλλά βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, αναζητήστε μόνοι σας την γνώση, σε δημοσιευμένες έρευνες, σε τοποθετήσεις επιστημόνων με τεράστιο συγγραφικό-ερευνητικό έργο, δείτε ποιος λέει τι και τι είναι και μην πιστεύετε τον κάθε "Μήτσο" και "Μαρία" (να μας συγχωρέσουν οι συγκεκριμμένοι, τα ονόματα είναι τυχαία), και την κάθε βλακεία που μπορεί να λέει. Και επιτέλους κλείστε αυτή την ρημάδα την τηλεόραση που σας «δηλητηριάζει» από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εμείς δεν θέλουμε να σας πείσουμε για κάτι, ούτε ισχυριζόμαστε ότι τα ξέρουμε όλα. Το μόνο που θέλουμε είναι να σας δώσουμε το ερέθισμα να σκεφτείτε, να ερευνήσετε και να αποφασίσετε τελικά μόνοι σας!!!