Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Στο 18ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στη χειροσφαίριση (χάντμπολ) οι ακαδημίες του Αρχέλαου Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια σπάνια εμπειρία πρόσφερε το τμήμα χειροσφαίρισης (χάντμπολ) του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στους νεαρούς αθλητές του. Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το  18ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στη χειροσφαίριση...

(χάντμπολ) και 39ο στην ιστορία του θεσμού που γίνεται σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου και αύριο Σάββατο 30 Απριλίου στην Κοζάνη.

Αθλητές του τμήματος Παίδων και Παμπαίδων μαζί με τους προπονητές τους Μάγδα Χοτοκουρίδου και Βασίλη Κοσμίδη ταξίδεψαν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Κοζάνης και με προσκλήσεις τις Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης θα παρακολουθήσουν σήμερα τους δύο μεγάλους ημιτελικούς ανάμεσα σε Πυλαία-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακό.

Τα οφέλη για τους νεαρούς αθλητές πολλά, όπως η δυνατότητα να βρεθούν σε ένα Final Four ανάμεσα στις μεγαλύτερες ομάδες του χάντμπολ στην Ελλάδα, να αποτελέσουν κομμάτι της γιορτής μιας τελικής φάσης μιας που δεν εκδόθηκαν εισιτήρια για το κοινό, μόνο προσκλήσεις σε σωματεία και ακαδημίες και να δουν από κοντά την ένταση, τις συγκινήσεις και την ομορφιά ενός επαγγελματικού επιπέδου αγώνα.

➤ Δείτε φωτογραφίες από τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Πυλαία και τον ΠΑΟΚ με νικήτρια την ομάδα της Πυλαίας: