Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης για την κατάκτηση του κυπέλλου και διακρίσεις στο στίβο

Η ομάδα χειροσφαίρισης των αγοριών του σχολείου μας, του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης, στον τελικό αγώνα την Παρασκευή 8 Απριλίου αναδείχθηκαν πρωταθλητές και κατέκτησαν το κύπελλο στους σχολικούς αγώνες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του νομού Πιερίας.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουμε τα θερμότατα και ειλικρινή συγχαρητήριά μας στους 14 μαθητές μας και στους δυο συναδέλφους μας της Φυσικής Αγωγής, κ. Καούρη Ιφιγένεια και κ. Μέλλιο Βασίλειο, που όλοι μαζί κατέβαλλαν προσπάθειες για την προετοιμασία και οι συμμετέχοντες στον αγώνα έφτασαν στην κατάκτηση του κυπέλλου, αφού έπαιξαν με το πνεύμα της ομαδικότητας, του "ευ αγωνίζεσθαι" και της ευγενούς άμιλλας, όπως αρμόζει σε σχολικούς αθλητικούς αγώνες.
 
Επιπλέον, αξίζουν τα συγχαρητήριά μας και οι 9 μαθητές/τριές μας για τη συμμετοχή τους και τη διάκρισή τους στους σχολικούς αγώνες στίβου, αφού κατέκτησαν οι 5 την 1η θέση και οι 4 τη 2η θέση. 

Μας κάνετε να αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, μιας και κάνετε πράξη το "νους υγιής εν σώματι υγιεί" και βαδίζετε στο δρόμο των επιτυχιών του σχολείου μας στον αθλητισμό και στα γράμματα και έχετε υψηλούς στόχους, όπως αρμόζει στους νέους και τις νέες μας.

Ευχόμαστε σε όλους περαιτέρω επιτυχίες και καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Ο Διευθυντής
Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης