Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Πρωταπριλιά σήμερα. Να μια ευκαιρία για αλήθειες!

Γράφει ο Ανδρέας Γαλανός*

Τα δύο τελευταία χρόνια, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι ανά τον κόσμο εκπρόσωποί της ανέμειξαν
αλήθειες και ψέματα μαζί. Γι’ αυτό, προκάλεσαν μια πολύ μεγάλη σύγχυση στους πολίτες, παγκοσμίως.
Γιατί, όμως;

Τι είναι εκείνο που θέλουν να πετύχουν; Αλλά, ας δούμε όμως κάποια λίγα από τα πολλά
ψέματα που διέσπειραν στους πολίτες, παγκοσμίως.

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ Ή ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΙΟΣ;
 
Μας διαβεβαίωσαν (και συνεχίζουν να μας διαβεβαιώνουν), σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και από επίσημη κρατική ελληνική ιστοσελίδα (Govgr BETA), πως είναι «ΜΥΘΟΣ ότι ο κορονοϊός έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο», διότι, λένε, «η ανάλυση του γονιδιώματος του ιού (κορωνοϊού) υποδηλώνει έντονα ότι προήλθε από τη φύση και δεν δημιουργήθηκε ή διαμορφώθηκε σε εργαστήριο». https://covid19.gov.gr/mythos-o-koronoios-exei.../

Τι όμως αποδείχθηκε στην πραγματικότητα; Αποδείχθηκε ότι «ο Peter Daszak, χρηματοδότης ερευνών στα εργαστήρια της Wuhan (στην Κίνα), ομολόγησε ότι δούλευε για την CIA»… Εάν όμως ο ιός προήλθε από τη Wuhan, ΔΕΝ ήταν φυσικός ιός αλλά τεχνητός ή είχε φυσικά και τεχνητά στοιχεία μαζί. Και αφού αυτό το πρόγραμμα χρηματοδοτούνταν ΚΑΙ από τη CIA, ΔΕΝ είναι δυνατόν να αποτελούσε μια καθαρά επιστημονική ιατρική έρευνα αλλά ήταν ένα βιολογικό όπλο κατά της ανθρωπότητας.
Γι’ αυτό, πάρα πολλές φορές, σ’ αυτά τα δύο χρόνια, έχω γράψει ότι πίσω από τον κορωνοϊό (και όχι μόνο), βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Επιπλέον δε, ο Γάλλος, Λουκ Μοντανιέ, βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής, ήταν ο πρώτος ίσως επιστήμονας που διαφώνησε με τα δήθεν φυσικά χαρακτηριστικά τού κορωνοϊού, λέγοντας: «Φτιάχτηκε σε εργαστήριο»! (Απρίλιος 2020). Διότι, όπως έλεγε, «στο γονιδίωμα του RNA του νέου κορωνοϊού υπάρχουν κομμάτια (ακολουθίες) από τον ΗIV, που υποδεικνύουν ανθρώπινη παρέμβαση στην δημιουργία του SARS-CoV-2»…!
 
https://emea.gr/.../koronoios-ftiachtike-se-ergastirio.../

ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.
Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. ΦΑΡΜΑΚΑ & EMBOΛIA.
 
Θυμάστε, άραγε, που μας έλεγαν για απολύτως ασφαλή εμβoλια, ακόμη και προτού κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα;

Ποια όμως είναι η πραγματικότητα; Πρόκειται για πειραματικά εμβόλια που έχουν προκαλέσει και πάρα πολλές σοβαρές παρενέργειες, ακόμη και θανάτους. Μάλιστα, για το Astra Zeneca έχουν απαγορευτεί εμβoλιασμoί για μια σειρά ηλικιών.

Θυμάστε, άραγε, που μας απέκρυβαν και συνεχίζουν να μας αποκρύβουν το ότι υπάρχουν φάρμακα που σώζουν από τον κορωνοϊό;

Θυμάστε, άραγε, που ο πρωθυπουργός ομολόγησε ότι υπερκατέγραφαν (και συνεχίζουν να υπερκαταγράφους) τους θανάτους από κορωνοϊό;
 
Θυμάστε, άραγε, που καθυστερούσαν να φέρουν στην Ελλάδα τα μονοκλωνικά αντισώματα, διότι, όπως έλεγαν, δεν χρειάζονται επειδή έχουμε τα εμβόλια; Θυμάστε ότι, μετά από πιέσεις, έφεραν μόνο 2000 από αυτά; Θυμάστε που τα μονοκλωνικά έσωσαν κόσμο; Θυμάστε που όταν τα μονοκλωνικά έσωσαν πολίτες, οι κυβερνώντες δεν τα έφεραν ξανά;

Θυμάστε, άραγε, που, με πολιτική απόφαση, το πιστοποιητικό νόσησης από κορωνοϊό διαρκούσε για έξι μήνες; Θυμάστε μετά που το έκαναν να ισχύει για δύο περίπου μήνες;
Κι όμως, όσοι νόσησαν από κορωνοϊό διαθέτουν αντισώματα εναντίον τού ιού έως και για 55 μήνες! Διότι η φυσική νόσηση είναι το ισχυρότερο όπλο κατά τού κορωνοϊού. Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια που μας αποκρύπτουν.

Θυμάστε, άραγε, που μας έλεγαν για ανοσία μέσα από αυτά τα πειραματικά εμβόλια; Κι όμως, σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για το …αντίθετο! (Και, κατά πάσα πιθανότητα, ΔΕΝ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο).
 
https://www.pronews.gr/.../ta-gyrizei-o-n-tzanakis.../

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ B.B.C.
 
Θυμάστε, άραγε, που σύσσωμο το ΝΑΤΟ, η Δύση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και μαζί τους και η Ελλάδα, στην έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, μέχρι σήμερα, όχι μόνο κόβουν κάθε αντίθετη πληροφόρηση αλλά και προωθούν ψεύτικες ειδήσεις εναντίον τής Ρωσίας;
 
Θυμάστε όμως το τι αποκαλύψεις έκανε το ...βρετανικό B.B.C. ;
 
https://apagoreuetai-group.blogspot.com/.../c-o-o-fe-ews...
https://www.pronews.gr/.../1061836_bbc-apokalyptei-tin...
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1721515594846994&id=100009657090926
.
Πρωταπριλιά σήμερα. Να μια ευκαιρία για αλήθειες!
Τα δύο τελευταία χρόνια, η Νέα Τάξη Πραγμάτων
και οι ανά τον κόσμο εκπρόσωποί της ανέμειξαν
αλήθειες και ψέματα μαζί. Γι’ αυτό, προκάλεσαν μια
πολύ μεγάλη σύγχυση στους πολίτες, παγκοσμίως.
Γιατί, όμως; Τι είναι εκείνο που θέλουν να πετύχουν;
Μήπως θέλουν να πετύχουν τον ανθρώπινο έλεγχο;
 
https://www.pronews.gr/.../episimi-i-protasi-tis.../

Υ.Γ.: Ίσως μετά από κάποιο διάστημα αποκαλυφθεί αυτό που λέω και επαναλαμβάνω αυτά τα δύο τελευταία χρόνια, ότι δηλαδή η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να επιβάλλει την παγκόσμια διακυβέρνηση μέσω ενός ιού που σκλαβώνει τους ανθρώπους με περιορισμούς, που τους πουλά σωτηρία, που θέλει να τους υποτάξει σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα από έναν παγκόσμιο έλεγχο.
Κατά την κρίση μου και σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτω και έχω πολλές φορές δημοσιεύσει, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) είναι ο ιατρικός βραχίονας της Νέας Τάξης Πραγμάτων ενώ το ΝΑΤΟ είναι ο στρατιωτικός βραχίονας της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Γι’ αυτό και σήμερα, στην Ουκρανία, ο πόλεμος ΔΕΝ είναι μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, είναι μεταξύ Ρωσίας και Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Γι' αυτό το θέμα, θα κάνω ειδική ανάρτηση).
Άλλωστε, στην Ουκρανία υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία βρέθηκαν κάμποσα εργαστήρια κατασκευής κορωνοϊών που χρηματοδοτούνταν όχι από υπηρεσίες υγείας αλλά από στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες!

* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός
είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,
πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,
δημοσιογράφος στην Κατερίνη.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009657090926
email: galanos.andreas@gmail.com