Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Η Ιατρική όπως θα έπρεπε να είναι... Κοινή δήλωση 17.000 γιατρών για τα μέτρα "αντιμετώπισης" του κορονοϊού

Φυσικά δεν θα προβληθεί από κανένα "μεγάλο" μέσο ενημέρωσης, γιατί η άλλη άποψη ενοχλεί...

Η άλλη άποψη στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, θάβεται, λογοκρίνεται και συκοφαντείται. Το θέμα εδώ δεν είναι μόνο ποια άποψη είναι η σωστή, αλλά η άρνηση των κυβερνήσεων να ακούσουν και να συζητήσουν οποιαδήποτε άλλη άποψη εκτός από την δικιά τους. Ακούμε μόνο την δικιά τους "αλήθεια"...

Ας δούμε λοιπόν και την άλλη αλήθεια:

➤ Επαναφορά της Επιστημονικής Ακεραιότητας. Μια κοινή δήλωση, που εκπροσωπεί 17.000 γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες για τον τερματισμό της εθνικής έκτακτης ανάγκης, την αποκατάσταση της επιστημονικής ακεραιότητας και την αντιμετώπιση των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

17.000 γιατροί και επιστήμονες της ιατρικής δηλώνουν ότι πρέπει να αρθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να αποκατασταθεί η επιστημονική ακεραιότητα και να αντιμετωπιστούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Εμείς, οι γιατροί και οι επιστήμονες της ιατρικής του κόσμου, ενωμένοι μέσω της πίστης μας στον όρκο του Ιπποκράτη, αναγνωρίζουμε ότι οι καταστροφικές πολιτικές δημόσιας υγείας COVID-19 που επιβλήθηκαν στους γιατρούς και τους ασθενείς μας είναι το αποκορύφωμα μιας διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας φαρμακευτικών, ασφαλιστικών και ασφαλιστικών ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης, μαζί με τα οικονομικά τραστ που τα στηρίζουν. Έχουν διεισδύσει στο ιατρικό μας σύστημα σε κάθε επίπεδο και προστατεύονται και υποστηρίζονται από μια παράλληλη συμμαχία μεγάλης τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης, ακαδημαϊκών και κυβερνητικών φορέων που επωφελήθηκαν από αυτήν την ενορχηστρωμένη καταστροφή.

Αυτή η διεφθαρμένη συμμαχία έχει θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των πιο έγκυρων ιατρικών κοινωνιών μας στις οποίες ανήκουμε, δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση επιστημονικής συναίνεσης αντικαθιστώντας την αλήθεια με την προπαγάνδα. Αυτή η συμμαχία συνεχίζει να προωθεί αντιεπιστημονικούς ισχυρισμούς λογοκρίνοντας δεδομένα και εκφοβίζοντας και απολύοντας γιατρούς και επιστήμονες επειδή απλώς δημοσιεύουν πραγματικά κλινικά αποτελέσματα ή θεραπεύουν τους ασθενείς τους με αποδεδειγμένο φάρμακο που σώζει ζωές. Αυτές οι καταστροφικές αποφάσεις ήρθαν σε βάρος των αθώων, οι οποίοι αναγκάζονται να υποστούν βλάβη στην υγεία τους και θάνατο που προκαλείται από σκόπιμη αναστολή κρίσιμων και ευαίσθητων στο χρόνο θεραπειών ή ως αποτέλεσμα εξαναγκασμένων ενέσεων γενετικής θεραπείας, οι οποίες δεν είναι ούτε ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές.

Η ιατρική κοινότητα έχει αρνηθεί στους ασθενείς το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα να παρέχουν αληθινή ενημερωμένη συγκατάθεση για τις πειραματικές ενέσεις COVID-19. Οι ασθενείς μας δεν μπορούν επίσης να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατανόηση των κινδύνων και των οφελών των εμβολίων και των εναλλακτικών τους, λόγω της εκτεταμένης λογοκρισίας και της προπαγάνδας που διαδίδεται από κυβερνήσεις, αξιωματούχους δημόσιας υγείας και μέσα ενημέρωσης. 

Οι ασθενείς συνεχίζουν να υπόκεινται σε αναγκαστικά lockdown που βλάπτουν την υγεία, τη σταδιοδρομία και την εκπαίδευση των παιδιών τους και βλάπτουν τους κοινωνικούς και οικογενειακούς δεσμούς που είναι κρίσιμοι για την κοινωνία των πολιτών. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Στο βιβλίο με τίτλο «COVID-19: The Great Reset», η ηγεσία αυτής της συμμαχίας έχει δηλώσει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να αξιοποιήσει το COVID-19 ως «ευκαιρία» για να επαναφέρει ολόκληρη την παγκόσμια κοινωνία, τον πολιτισμό, τις πολιτικές δομές και την οικονομία μας.

Οι 17.000 γιατροί και οι επιστήμονες της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για τον COVID αντιπροσωπεύουν μια πολύ μεγαλύτερη, φωτισμένη παγκόσμια ιατρική κοινότητα που αρνείται να συμβιβαστεί και είναι ενωμένοι και πρόθυμοι να ρισκάρουν την οργή της διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας για να υπερασπιστούν την υγεία των ασθενών τους.

Η αποστολή της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για τον COVID είναι να τερματίσει αυτήν την ενορχηστρωμένη κρίση, η οποία έχει επιβληθεί παράνομα στον κόσμο, και να δηλώσει επίσημα ότι οι ενέργειες αυτής της διεφθαρμένης συμμαχίας δεν αποτελούν τίποτα λιγότερο από εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πρέπει να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στην ιατρική, η οποία ξεκινά με τον ελεύθερο και ανοιχτό διάλογο μεταξύ γιατρών και επιστημόνων της ιατρικής. Πρέπει να αποκαταστήσουμε τα ιατρικά δικαιώματα και την αυτονομία των ασθενών. Αυτό περιλαμβάνει τη θεμελιώδη αρχή της ιερής σχέσης γιατρού-ασθενούς. Η κοινωνική ανάγκη για αυτό έχει καθυστερήσει δεκαετίες, και ως εκ τούτου, εμείς οι γιατροί όλου του κόσμου είμαστε αναγκασμένοι να αναλάβουμε δράση.

Μετά από δύο χρόνια επιστημονικής έρευνας, εκατομμύρια ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία, εκατοντάδες κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν και κοινοποιήθηκαν επιστημονικά δεδομένα, αποδείξαμε και τεκμηριώσαμε την επιτυχία μας στην κατανόηση και την καταπολέμηση του COVID-19. Εξετάζοντας τους κινδύνους έναντι των οφελών των σημαντικών πολιτικών αποφάσεων, η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον COVID-19 με 17.000 γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν καταλήξει σε συναίνεση σχετικά με τις ακόλουθες θεμελιώδεις αρχές:


  • Δηλώνουμε και τα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι οι πειραματικές ενέσεις γενετικής θεραπείας COVID-19 πρέπει να τελειώσουν.
  • Δηλώνουμε ότι οι γιατροί δεν πρέπει να εμποδίζονται να παρέχουν σωτήρια ιατρική περίθαλψη.
  • Κηρύσσουμε ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο, η οποία διευκολύνει τη διαφθορά και επεκτείνει την πανδημία, θα πρέπει να τερματιστεί άμεσα.
  • Δηλώνουμε ότι το ιατρικό απόρρητο δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να παραβιαστεί και όλοι οι ταξιδιωτικοί και κοινωνικοί περιορισμοί πρέπει να παύσουν.
  • Δηλώνουμε ότι οι μάσκες δεν αποτελούν και δεν ήταν ποτέ αποτελεσματική προστασία έναντι ενός αερομεταφερόμενου αναπνευστικού ιού στο κοινωνικό περιβάλλον.
  • Δηλώνουμε ότι πρέπει να ξεκινήσει χρηματοδότηση και πρέπει να δημιουργηθεί έρευνα για τις βλάβες από τον εμβολιασμό, τον θάνατο και την ταλαιπωρία.
  • Δηλώνουμε ότι δεν πρέπει να αρνηθούμε καμία ευκαιρία, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της καριέρας, της στρατιωτικής θητείας ή της ιατρικής περίθαλψης, λόγω απροθυμίας να κάνουμε ένεση.
  • Δηλώνουμε ότι οι παραβιάσεις της Πρώτης Τροπολογίας και η ιατρική λογοκρισία από την κυβέρνηση, τις εταιρείες τεχνολογίας και μέσων ενημέρωσης πρέπει να παύσουν και να τηρηθεί η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων.
  • Δηλώνουμε ότι η Pfizer, η Moderna, η BioNTech, η Janssen, η Astra Zeneca και οι συνεργοί τους, απέκρυψαν και ηθελημένα παρέλειψαν πληροφορίες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας από ασθενείς και γιατρούς και θα πρέπει να κατηγορηθούν αμέσως για απάτη.
  • Δηλώνουμε ότι η κυβέρνηση και οι ιατρικοί φορείς πρέπει να λογοδοτήσουν.