Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Φωτορεπορτάζ από την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Κατερίνη

Την Κατερίνη επισκέφτηκε σήμερα 29 Μαΐου 2022 ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος.

Το αδιαχώρητο είχε σημειωθεί από πολύ νωρίς τόσο εντός όσο και εκτός του πνευματικού κέντρου "ΕΚΑΒΗ" από φίλους και οπαδούς της "Ελληνικής Λύσης που περίμεναν να σφίξουν το χέρι του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου και ο ίδιος χαιρέτησε έναν έναν όλους τους. Τόσο κόσμο συγκεντρωμένο για μία πολιτική εκδήλωση, είχε πάρα πολύ καιρό να δει η πόλη της Κατερίνης και μας γεννάτε το ερώτημα, αν υπάρχει άλλο πολιτικό κόμμα και κυρίως από αυτά που αποκαλούνται "μεγάλα" κόμματα που μπορεί να συγκεντρώσει αυτό το πλήθος. Μάλλον όχι...

Μαζί με τον Κυριάκο Βελόπουλο ήταν και οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς και ο Κώστας Χήτας, ενώ στις πρώτες θέσεις της αίθουσας της "ΕΚΑΒΗΣ" διακρίναμε την πολιτευτή της "Ελληνικής Λύσης" στην Κατερίνη Μαρία Νικολαΐδου και τον γνωστό παιδίατρο Απόστολο Ζέρβα.

Στην ομιλία του ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, ακρίβεια, ανεργία, θέματα εξωτερικής πολιτικής και καταχειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους και οπαδούς της "Ελληνικής Λύσης".  Απόσπασμα από την ομιλία του μπορείτε να δείτε στο βίντεο της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ". Αυτό που μένει μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Βελόπουλου είναι ότι η "Ελληνική Λύση" έχει μεγάλη απήχηση στην Κατερίνη και στην Πιερία (αυτό δείχνει το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε) και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι στον νομό μας έχει καπαρώσει ήδη μία θέση βουλευτή όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.