Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Στον Τζόκοβιτς για 7η φορά το Γουίμπλεντον. Συνεχίζει ακάθεκτος να μοιράζει «πόνο»...

Είναι ο μεγαλύτερος τενίστας στον κόσμο, είναι Σέρβος, είναι πρότυπο για την νεολαία, είναι χριστιανός ορθόδοξος και είναι ανεμβολίαστος. Είναι όλα όσα δεν αρέσουν στη νέα τάξη πραγμάτων...

που προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε και φυσικά στο σύστημα που οι κυβερνήσεις μας αντιπροσωπεύουν.

Μεγάλος αθλητής με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με κύρος και δύναμη που προκύπτει όχι μόνο από την οικονομική άνεση που έχει, αλλά και από την στάση ζωής που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Το σύστημα προσπάθησε να "λερώσει" την εικόνα του, γιατί ο Τζόκοβιτς αποτελεί πρότυπο για πολλά νέα παιδιά και μεγαλύτερους φυσικά, εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Δεν τα κατάφεραν και ο Τζόκοβιτς έχει βγει δυνατότερος από την σύγκρουση του με τα νέα υγειονομικά και κοινωνικά πρότυπα που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. 

Ο Τζόκοβιτς με την στάση του στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, έδωσε ελπίδα σε όσους συνεχίζουν να αντιστέκονται στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων, σε όσους αγωνίζονται για την ελευθερία, τα δικαιώματα και σε όσους είναι κατά των διαφόρων υποχρεωτικοτήτων, υγειονομικών, κοινωνικών ή οτιδήποτε άλλων.

Ότι και να γίνει στο μέλλον, η ιστορία θα γράψει ότι ο Τζόκοβιτς νίκησε πάλι...

* Φωτογραφία από matt4395 από το Pixabay