Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Αλκίνοος Τασόπουλος: «Είστε το μέλλον του χάντμπολ της πόλης μας»

Την προπόνηση των ακαδημιών χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλκίνοος Τασόπουλος για να συγχαρεί την προπονήτρια κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου και τους αθλητές για το κύπελλο ήθους που κατέκτησαν στο τουρνουά της Έδεσσας.

Ο κ. Τασόπουλος εμφανώς συγκινημένος μετέφερε τα συγχαρητήρια της διοίκησης του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, σε όλους τους αθλητές και την προπονήτρια, λέγοντας ότι το κύπελλο ήθους που κατέκτησαν είναι από τα πιο σημαντικά που μπορεί ένας σύλλογος να έχει στην τροπαιοθήκη του. «Τιμήσατε το όνομα του Αρχέλαου, τους γονείς και τους προπονητές σας» είπε ο κ. Τασόπουλος. «Τιμήσατε όμως και διαφημίσατε με τον καλύτερο τρόπο και την πόλη μας την Κατερίνη και είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς. Είστε το αύριο, το μέλλον του χάντμπολ στην Κατερίνη και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το κύπελλο είναι μόνο η αρχή στα πρώτα βήματα που κάνετε στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού και θα συνοδευτεί με περισσότερες διακρίσεις. Η μεγάλη οικογένεια του Αρχέλαου Κατερίνης είναι τυχερή που είστε μέλη της και να θυμάστε ότι ο Αρχέλαος δεν βγάζει μόνο μεγάλους αθλητές, αλλά και σπουδαίους και πετυχημένους ανθρώπους με ήθος και αξίες.»

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης φωτογραφήθηκε μαζί με τους αθλητές κρατώντας με υπερηφάνεια το κύπελλο ήθους.