Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ο θόρυβος θα είναι τόσο εκκωφαντικός που θα ακουστεί μέχρι τα πέρατα του σύμπαντος μας...

Απαράδεκτες και ακατανόητες δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τους Κούρδους, οδηγούν στην απομόνωση της πατρίδας μας από παραδοσιακούς συμμάχους, σε μια περίοδο που τους έχουμε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε.

Ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξη τύπου στα περιθώρια της συνόδου του ΝΑΤΟ, χαρακτήρισε ως τρομοκρατικές τις κουρδικές οργανώσεις, ενώ έδωσε "εύλογα δίκαια" στην Τουρκία για το θέμα της τρομοκρατίας!

Οι Κούρδοι, που μαζί με εμάς, τους Κύπριους, τους Αρμένιους και τους Ασσύριους αλλά και άλλους πολλούς λαούς, έχουν βιώσει στο πετσί τους με τον χειρότερο τρόπο -γενοκτονίες, εκτοπισμούς πληθυσμών, δολοφονίες, κατοχή εδαφών, κ.α.- είναι από τους παραδοσιακούς συμμάχους της Ελλάδας που μπορούν να πλήξουν ανεπανόρθωτα την Τουρκία σε περίπτωση σύρραξης των τούρκων με την χώρα μας.

Οι Κούρδοι, δέχονται εδώ και πολλά χρόνια εισβολή από την Τουρκία και βρίσκονται σε διωγμό τόσο εντός όσο και εκτός των παραδοσιακών τουρκικών εδαφών. Μιας Τουρκίας που όπου έχει πάει, έχει φέρει τον πόνο, τον οδυρμό και τον θάνατο. Αυτή η Τουρκία έχει σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό μας "εύλογα δίκαια"...

Ο κ. Μητσοτάκης απομονώνει την Ελλάδα από τους παραδοσιακούς συμμάχους μας, και μας μετατρέπει σταδιακά σε ένα προτεκτοράτο και αποικία των αμερικανών, και μας κάνει μια αντιπαθητική χώρα και έναν εύκολο στόχο, αφού όπως μας διδάσκει το παρελθόν και η ιστορία, οι υποτιθέμενοι φίλοι μας για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι τα δικά τους και μόνο συμφέροντα. Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη βλάπτει την χώρα, βλάπτει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, βλάπτει τον ελληνισμό όπου και αν βρίσκεται αυτός, εντός ή εκτός της ελληνικής επικράτειας. Μετά την Ρωσία, το Ιράν, την Παλαιστίνη, τώρα προσπαθεί να μας κάνει εχθρούς και με τους Κούρδους. Για τα μάτια της Τουρκίας, που απειλεί, διεκδικεί και μας εκβιάζει!

Η χώρα χρειάζεται άμεσα εκλογές και νέα πολιτική ηγεσία. Δεν φτάνει όμως να φύγει η ΝΔ από την κυβέρνηση και να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ. Είναι σαν να αλλάζουμε απλώς το όνομα, αλλά το περιεχόμενο θα μείνει το ίδιο! Η χώρα χρειάζεται νέα πολιτικά κόμματα, άφθαρτα, πατριωτικά, με φόβο Θεού και πίστη στις παραδόσεις, τις αρχές και τις αξίες του ελληνικού πολιτισμού, με οδηγό τους αγώνες των ηρώων προγόνων μας. Σε διαφορετική περίπτωση ο θόρυβος που θα κάνουμε όταν θα σκάσουμε κάτω από την πολιτική των τριών μεγάλων κομμάτων θα είναι τόσο εκκωφαντικός που θα ακουστεί μέχρι τα πέρατα του σύμπαντος μας...

➤ Τι δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης: «Θέλω να πω ανοιχτά ότι η Τουρκία έχει κάποια εύλογα δίκαια όταν την απασχολεί το ζήτημα της τρομοκρατίας η οποία εκπορεύεται από κουρδικές οργανώσεις. Έχει πληρώσει βαρύ τίμημα η Τουρκία από τέτοιες τρομοκρατικές δράσεις. Είναι κάτι το οποίο νομίζω ότι δεν έχουμε καμία δυσκολία να το αναγνωρίσουμε.»

➤ Όλη η συνέντευξη του εδώ: primeminister.gr

* Φωτογραφία από Ioannis Karathanasis από το Pixabay