Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

"Ξαπλώστρα" pass και μπόνους δώρο!

Πραγματικότητα κάνει η κυβέρνηση το νέο επίδομα που θα κάνει θραύση το φετινό καλοκαίρι.

Κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει στην ζωή μας το "ξαπλώστρα" pass, ώστε κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα να μην μείνει αυτό το καλοκαίρι χωρίς ξαπλώστρα στις ελληνικές παραμυθένιες παραλίες.

Πώς θα λειτουργήσει;

Μέσω του gov.gr, ο δικαιούχος θα επιλέγει σε ποια παραλία θα πάει για μπάνιο και θα κάνει την κράτηση του. Αμέσως θα του έρχεται μήνυμα στο "έξυπνο" κινητό του και δείχνοντας το στον υπεύθυνο πιτσιρικά που νοικιάζει ξαπλώστρες θα μπορεί να απλώσει το κορμί του επιτέλους σε μία σύγχρονη ξαπλώστρα αφήνοντας στο παρελθόν πετσέτες και σχισμένες ψάθες!

Η κυβέρνηση όμως δεν σταματάει εδώ! Όσοι δικαιούχοι θα κάνουν αίτηση για το "ξαπλώστρα" pass, θα μπουν σε κλήρωση από την οποία 1000 από αυτούς θα κερδίσουν από έναν παγωμένο καφέ της αρεσκείας τους για να τον απολαύσουν πάνω στην ξαπλώστρα τους.

* Θα ισχύσουν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, ώστε το "ξαπλώστρα" pass να το πάρουν όσοι πραγματικά το δικαιούνται.

* Το μπόνους δώρο του δωρεάν καφέ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μαζί με την ξαπλώστρα. Δεν μπορεί ο δικαιούχους να πάρει τον καφέ μαζί του.

Ύστερα και από αυτό το μεγάλο κοινωνικό επίδομα που απλόχερα θα μοιράσει η κυβέρνηση της ΝΔ, υπάρχει κάποιος που δεν θα την ψηφίσει στις επόμενες εκλογές και δεν θα της εμπιστευτεί τις τύχες της χώρας; Δεν νομίζουμε!