Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Παραλογισμός! Με μάσκες στα σχολεία της Κύπρου η νέα σχολική χρονιά...

Και δυστυχώς για τα παιδιά μας "η Κύπρος ΔΕΝ κείται μακράν", σε ότι αφορά τα παράλογα και χωρίς καμία ωφέλεια, μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ο παραλογισμός και οι συνεχιζόμενες λανθασμένες πολιτικές ως προς την αντιμετώπιση του κορονοϊού δεν έχουν τέλος. Στην Κύπρο οι εισηγήσεις είναι για υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία και σε όλα τα παιδιά από 12 ετών και άνω. Ενώ θα συνεχιστεί το αγαπημένο «σπορ» των κυβερνήσεων, των ιδιωτικών εταιριών και των φαρμακοποιών, που δεν είναι άλλο από τα ράπιντ τεστ! Πάλι θα στενάξουν οι τσέπες των φουκαράδων πολιτών και θα θησαυρίσουν όσοι ασχολούνται με την παραγωγή, διάθεση και διενέργεια των ράπιντ τεστ.

Κανείς δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό, όχι μόνο από αυτούς που παίρνουν και επιβάλλουν τις αποφάσεις, αλλά δυστυχώς -και αυτό είναι το χειρότερο- ούτε και οι πολίτες έχουν καταλάβει την κοροϊδία που συνεχίζει να υφίσταται εις βάρος τους, όχι μόνο για την υγεία τους αλλά και για την τσέπη τους.

➤ Και όπως λέει το λαϊκό ρητό: «Όταν κάποιος σε κοροϊδέψει μια φορά είναι απατεώνας. Όταν όμως σε κοροϊδέψει και δεύτερη, τότε είσαι ηλίθιος». Σε ότι έχει να κάνει με εμάς, μας κοροϊδεύουν επί τρία σχεδόν χρόνια για την υπόθεση του κορονοϊού και πάρα πολλά χρόνια για άλλα θέματα. Οπότε πρέπει να έχουμε ξεπεράσει κατά πολλού το επίπεδο της ηλιθιότητας!