Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

8 εβδομάδες ταλαιπωρίας και βλέπουμε...

Στις 13 Ιουλίου 2022 ο Δήμος Κατερίνης με δελτίο τύπου -εδώ- μας ενημέρωνε ότι επρόκειτο από τις 14 Ιουλίου 2022 και για διάστημα 4 εβδομάδων να πραγματοποιηθούν έργα στον "Εγγλέζικο" (Νικολάου Πλαστήρα).


➤ Από τότε πέρασαν... 8 εβδομάδες (ο διπλάσιος χρόνος) και τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία, οδηγών και πεζών, ενώ την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου που ανοίγουν τα σχολεία να παραμένει κλειστό το ένα κομμάτι δρόμου μπροστά από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Πώς θα πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο; Μπροστά από το δημοτικό είναι η στροφή που αναγκαστικά παρακάμπτεις το κλειστό κομμάτι δρόμου και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ταλαιπωρία λοιπόν, για οδηγούς, πεζούς και μικρούς μαθητές-τριες!

Όσο για το υπόλοιπο κομμάτι του εγγλέζικου όπου έγιναν έργα, τι να πεις; Η αποκατάστασή του σίγουρα δεν θα πάρει υποψηφιότητα για Όσκαρ!

Τι να πει κανείς για την υπόλοιπη πόλη; Άθλιοι δρόμοι, λακκούβες, μπαλώματα, κ.α. Κατοικούμε στην πιο επίπεδη πόλη της Ελλάδας και δεν έχουμε δρόμους της προκοπής. Κακοφτιαγμένοι, αφιλόξενοι έως επικίνδυνοι για αυτοκίνητα, πεζούς και ιδιαίτερα για ποδηλάτες! Δεν βλέπουν οι αρμόδιοι πώς γίνονται τα αντίστοιχα έργα στην Ευρώπη;