Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Τι έρωτας είναι αυτός με τους ... μετανάστες;

Όλοι θέλουν να τους ενσωματώσουν! Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σειρά παίρνει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ (αυτοί βέβαια δεν το έκρυβαν ποτέ).

Τα ίδια υποστηρίζουν φανταζόμαστε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

➤ Τι μας είπε σήμερα από την ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ: «Η δημογραφική πρόκληση δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά όσο αρνούμαστε να ενσωματώσουμε τους ανθρώπους που ζούνε δίπλα μας. Η κοινωνική ένταξη μεταναστών είναι απαραίτητος πυλώνας αντιμετώπισης της δημογραφικής κρίσης σε όλο τον δυτικό κόσμο. Πρέπει επιτέλους να γίνει και στην χώρα μας με σχέδιο. Αλλάζουμε την διαδικασία της πολιτικογράφησης απλοποιώντας την εξεταστική διαδικασία με απλά θέματα και όχι ειδικής γνώσης. Και θεσπίζουμε πολιτογράφηση με δειγματοληπτική συνέντευξη για άτομα που που ζουν 25 χρόνια στην Ελλάδα και για όσους έχουν γεννήσει παιδιά στην Ελλάδα και έχουν πάρει την ελληνική ιθαγένεια.»

---------------------------

Όλοι βλέπουν την λύση του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδας μας μέσω της ενσωμάτωσης παράνομων μεταναστών από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, την Αφρική, κ.α. Κανείς όμως από τα πολιτικά κόμματα που απαρτίζουν την ελληνική βουλή (εκτός της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ") δεν βλέπει λύση μέσω της προστασίας και της στήριξης της ελληνικής οικογένειας, λες και όταν ακούν τον όρο ελληνική οικογένεια παθαίνουν κάποιου είδους αλλεργία ή καλύτερα αμνησία.

Κανείς τους δεν λέει, ότι τα παιδιά δεν πρέπει να φορολογούνται, δεν λένε ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν πολλά παιδιά, φοροαπαλλαγές, διευκολύνσεις, άτοκα δάνεια, δουλειές στους πολύτεκνους και να επαναφέρουν ότι τόσα χρόνια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στέρησαν από την ελληνική οικογένεια.

Βλέποντας και ακούγοντας όλους αυτούς τους πολιτικούς "άρχοντες" μας να στηρίζουν την επιβίωση του ελληνικού έθνους στους παράνομους μετανάστες, κανείς μας δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος ότι η πατρίδα μας μπορεί να έχει κάποιο μέλλον. Εκτός αν ο ελληνικός λαός την ώρα της κάλπης διαψεύσει το «αμαρτωλό» παρελθόν του - που επέτρεψε σε όλους αυτούς να διαμορφώνουν εχθρικές πολιτικές εις βάρος του - και βρει την δύναμη, την διαύγεια και την ενόραση και επιλέξει έστω για μια φορά στην ζωή του, πολιτικούς σχηματισμούς που πιστεύουν στην Ελλάδα και στην ελληνική οικογένεια.

Δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία...

* Φωτογραφία από autumnsgoddess0 από το Pixabay