Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Επικίνδυνο παράθυρο στο κλειστό γήπεδο του Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης

Κινδύνους εγκυμονεί χαλασμένο παράθυρο στο κλειστό γήπεδο του Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Το παράθυρο που είναι και μεγάλο και βαρύ, κρατιέται από τον ένα μόνο μεντεσέ, αφού ο δεύτερος έχει σπάσει. Βρίσκεται πάνω από τις λυόμενες κερκίδες (οι οποίες θέλουν και αυτές επιδιόρθωση).

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να επιληφθούν του θέματος και να διορθώσουν το παράθυρο, ώστε να μην έχουμε κάποιο ατύχημα σε ένα χώρο που καθημερινά προπονούνται εκατοντάδες παιδιά.

Προσωρινά κάποιοι φιλότιμοι άνθρωποι που εντόπισαν το πρόβλημα, έβαλαν ένα χαρτί και μία κορδέλα, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι λύση. Το θέμα δεν είναι ότι χάλασε ή έσπασε ένα παράθυρο (αυτά πάντα συνέβαιναν και πάντα θα συμβαίνουν), αλλά μέσω αυτής της κατάστασης προκύπτει το ερώτημα αν έχουν ελεγχθεί-συντηρηθεί ποτέ τα παράθυρα στο κλειστό γήπεδο του Β΄ ΔΑΚ ή ακόμα και στα υπόλοιπα κλειστά γυμναστήρια; Ή οι κερκίδες, οι λυόμενες και οι σταθερές; Δεν είναι θέμα γκρίνιας, ούτε καν αισθητικής. Είναι θέμα ασφάλειας.






➤ Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται πολλά ακόμα παράθυρα, που είτε δεν κλείνουν και χρησιμοποιούνται.... βίδες για να ασφαλίζουν, είτε έχουν σπασμένα χερούλια: