Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Επικίνδυνο φρεάτιο στα νέα κοιμητήρια της Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) (1η δημοσίευση 13/11/22)

(18/2/2023). Το ξαναβάζουμε όχι γιατί ελπίζουμε ότι θα το κάνουν, αλλά για να δείξουμε την αδιαφορία των αρμόδιων...

Ένα φρεάτιο που αποτελεί κίνδυνο για αυτοκίνητα και πάσης φύσης τροχοφόρα, αλλά και για πεζούς υπάρχει κοντά στα νέα κοιμητήρια (Λαζάρου) της Κατερίνης.
Βρίσκεται στον παράδρομο που παίρνεις για να βγεις στον κεντρικό δρόμο (παλιά Εθνική). Και πρόκειται για έναν παράδρομο με κίνηση, αφού σχεδόν όλοι μας πηγαίνουμε στα νεκροταφεία για να επισκεφτούμε τους αγαπημένους μας που χάσαμε.

Εμείς το αποφύγαμε τελευταία στιγμή, αφού δεν είναι ορατό από μακριά και μαζί αποφύγαμε οποιαδήποτε δυσάρεστη συνέπεια, ή να καταστρέψουμε το αυτοκίνητο μας ή να πάθουμε και οι ίδιοι κάποιο ατύχημα. Φανταστείτε να ήταν βράδυ, δεν θα είχαμε καμία τύχη!

➤ Ειλικρινά οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, από το φρεάτιο, ... αδικούν την επικινδυνότητα του! Αν το δείτε από κοντά θα φρίξετε!!!

Είναι απαράδεκτο να αναγκάζονται οι πολίτες να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο των κακοτεχνιών για να ενημερώνονται οι αρχές και να επεμβαίνουν για την αποκατάσταση τους. Και το απαράδεκτο είναι ότι και αφού δημοσιευτούν οι φωτογραφίες, οι αρχές κάνουν εβδομάδες-μήνες για να παρέμβουν! Τότε ποιος ο ρόλος των αρχών και των υπηρεσιών; Άμα είναι να κόβουν μισθό στους πολίτες οι αρχές αφού εξαιτίας τους πληροφορούνται για τις κακοτεχνίες τις οποίες οφείλουν μόνοι τους να εντοπίζουν και κυρίως να διορθώνουν. Άμα είναι να έχουμε ένα φτυάρι και λίγη πίσσα στο πορτμπαγκάζ μας και όπου βρίσκουμε λακκούβα να την βουλώνουμε!

➤ Έχει καταντήσει άσχημο ανέκδοτο, τα όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά με τις κακοτεχνίες στους δρόμους της Κατερίνης...