Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Τέτοιο κακό να μην μας ξαναβρεί...

Κάθε φορά που πάμε σούπερ μάρκετ, οι τιμές είναι διαφορετικές! Και πάντα προς τα πάνω. Οι τιμές ανεβαίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μας κοροϊδεύουν μικραίνοντας τις ποσότητες και δεν ντρέπονται να τις αποκαλούν... προσφορές!

Η βενζίνη, το πετρέλαιο ανεβαίνουν συνεχώς και χωρίς να υπάρχει λόγος. Σου έρχεται ο λογαριασμός ρεύματος και δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Τα καυσόξυλα κάθε μήνα παίρνουν αύξηση λες και αντί για κούτσουρα, αγοράζεις χρυσό.

Δεν υπάρχει κανένας ελεγκτικός μηχανισμός, καμία επίπτωση για όποιον θέλει να ανεβάσει τιμές, μια απόλυτη αναρχία με το κράτος απών από τα πάντα.

Ένα κράτος που επιμένει να εισπράττει χαράτσια όπως τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ στους εργαζόμενους χωρίς κανένα ιατρικό-επιστημονικό λόγο, να βάζει κεφαλικούς φόρους όπως τον ΕΝΦΙΑ και να ωθεί στην δυστυχία εκατομμύρια πολίτες.

Στα εθνικά θέματα από την μία σφαλιάρα στην άλλη. Μας έβαλαν με το ζόρι απέναντι στους Ρώσους και καταστρέφεται η οικονομία μας για χάρη του ηθοποιού που παριστάνει τον Ουκρανό Πρόεδρο!

Και έχεις τις εταιρίες δημοσκοπήσεων να δίνουν πρώτο κόμμα την ΝΔ, λες και ζούμε στην Ελβετία και όχι στην Ελλάδα. Μα για τόσο βούρλα μας έχουν;

Τα ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας πρήξουμε περισσότερο!

Πρόκειται για την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος και όσο παραμένει στην εξουσία το κακό που κάνει στην πατρίδα μας, σε εμάς και τα παιδιά μας, είναι ανεπανόρθωτο και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αντιστραφεί. Αν συνεχιστεί η διακυβέρνηση της χώρας από την ΝΔ, και αν συνεχίσουμε να έχουμε τόσο άβουλη και ανίκανη αντιπολίτευση (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ), κινδυνεύουμε με ολικό αφανισμό.

Εκλογές χθες για να φύγει το κακό, αλλά αν είναι να ξαναψηφίσετε τους ίδιους, πείτε το μας από τώρα για να αλλάξουμε χώρα, πλανήτη, γαλαξία. Και εσείς θα ησυχάσετε από εμάς που σας λέμε την αλήθεια που δεν θέλετε να μάθετε και εμείς θα ξενοιάσουμε από εσάς, γιατί τόση βλακεία μαζεμένη σε μία χώρα δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Αμάν πια... Ξυπνήστε επιτέλους!!!

* Φωτογραφία από Peggy und Marco Lachmann-Anke από το Pixabay